Piesele de LEGO vor durea la fel cand calcati pe ele, dar macar nu vor mai fi din plastic

Piesele de LEGO vor durea la fel cand calcati pe ele, dar macar nu vor mai fi din plastic

Pai da, iata o veste buna pentru parinti; ca sunt satui, saracii, de scoli inchise si alte asemenea. In curand, atunci cand vor calca pe o piesa de la LEGO, iar durerea le va spinteca moalele talpii si-apoi vintrele cu totul, vor gasi alinare in faptul ca macar piesa e eco. ”Da, ma doare de mor si vreau sa-mi ucid copilul, dar in sfarsit se fac reale progrese in industria de jucarii”, isi vor spune ei. 

Pana la finalul anului 2018, compania are de gand sa lanseze primele piese facute din materiale sustenabile. Ideea acum este sa mai incetinesca risipa de plastic, iar pe viitor sa o opreasca cu totul.

Targetul pentru trecerea completa la un material sustenabil (care are la baza plante) este 2030, iar pe site-ul companiei, Tim Brooks, vicepresedintele departamentului numit Environmental Responsibility, explica:

Incercam sa avem un impact pozitiv asupra lumii care ne inconjoara, asa ca muncim din greu sa producem lucruri excelente de joaca pentru copii, folosind materiale sustenabile. Acesta este un prim pas foarte bun in directia acestei ambitii de a face toate piesele LEGO din materiale sustenabile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related