[Politicienii virtuali] Radu Ghelmez: "Tariceanu nu vorbeste cu noi, Ciolos scrie prost, discursul lui Orban are calitate"

[Politicienii virtuali] Radu Ghelmez: "Tariceanu nu vorbeste cu noi, Ciolos scrie prost, discursul lui Orban are calitate"

Sa facem, sa nu facem? Sa bagam politicienii la site sau sa nu-i bagam? Hai ca i-am bagat, dar nu comentam politici sau decizii de stat, ci felul in care comunica alesii poporului, in scris, in online. Dam, asadar, respondentior nostri linkurile la paginile de Facebook apartinand unor insi care fac politica in tara asta (Klaus, Dacian, Ludovic, Gabi, Liviu, Calin) si le cerem opinia. Ce vor politicienii romani sa transmita, cui se adreseaza, cum interactioneaza ei cu fanii. Dar cu haterii? Chestii din astea.

La ora la care l-am contactat pe Radu Ghelmez pentru interviul asta, nu stiam ca a decis sa intre in USR si sa ne ceara voturile pentru a intra in Parlamentul European. Deci cititi-l aici la fel cum il cititi si pe pagina lui, nu ca pe un politician. Pe care, apropo, probabil ca o sa-l votez. #OmgIQadsFacePolitica

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related