[Povești de crowdfunding] Două-trei clickuri și ești eroul puilor de urs din munții Hășmaș

[Povești de crowdfunding] Două-trei clickuri și ești eroul puilor de urs din munții Hășmaș

În Europa, România deține aproape 40% din populația de urs brun. Procentul este mare, însă numărul efectiv de exemplare nu este. Și cu toate astea, sunt vânați împotriva legii. Centrul pentru Reabilitarea Urșilor Orfani, unic și el în Europa, se află în munții Hășmaș. Despre el și eforturile echipei WWF România de a-l întreține ne povestește Alexandra Dumitrescu (Digital Fundraising Coordinator, WWF Romania).

Campania de crowdfunding pe care echipa a demarat-o pe Patreon se numește „Fii eroul puilor de urs!” și își propune să strângă 10.ooo dolari pe lună. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related