[De ce sa ramai in Romania] Codin Caradimu: "Foarte multi din generatia mea au plecat si sunt ok, le respect decizia, dar nu ii invidiez"

[De ce sa ramai in Romania] Codin Caradimu: "Foarte multi din generatia mea au plecat si sunt ok, le respect decizia, dar nu ii invidiez"

Codin Caradimu ne-a scris asa: "Asta e un subiect sensibil pe care initial n-am vrut sa il abordez ca sa nu las cititorilor un gust amar in saptamana patimilor, era suficient ca trebuie sa tina post". Dar a prin putin timp liber de sarbatori si a "slobozit niste venin peste cosuletul cu oua rosii. Apoi l-am stins cu un pahar de vin si o felie de cozonac".

In '89, Codin a vrut sa plece si sa isi deschida un restaurant in Salonic. Fire nevazute l-au facut sa ramana. Acum, copiii lui planuiesc sa plece si ii sustine.

Pana sa am copii adolescenti nu credeam in cetateni universali. Acum cred si ii sfatuiesc pe toti sa faca ce simt. Sa se ghideze dupa clima si cultura care ii atrage. Sa nu mai manance animale, sa nu mai trudeasca doar ca sa isi cumpere casa si masina. Sa calatoreasca, sa foloseasca prezervativ, pantofi de calitate, plati online si monede virtuale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related