Nici YouTube nu e ferit de porn

Nici YouTube nu e ferit de porn

Dupa ce, zilele trecute, anuntam ca Pornhub ofera membership gratuit cetatenilor din orase cu nume porno, mai avem una pentru voi. Deja o sa credeti ca ne preocupa pornul (nici vorba!), ca ne place sa scriem despre el (deloc!), sa-l privim (blasfemie!) si ca nu ne scapa nicio noutate (ba ne scapa!).

Ei bine, cu toate riscurile, anuntam mica investigatie facuta de cei de la Motherboard. Se pare ca YouTube-ul n-are probleme doar cu hackerii, ci si cu site-urile cu continut explicit. Mai exact, cu adurile care contin linkuri catre webcams si alte asemenea. Iar ele nu apar random si pe canale cu 20 de followeri, ci inainte sa inceapa video-uri foarte populare.

In cazul de fata, adul problematic nu este porn, insa contine, se pare, un link cu textul “Hot Girl 2018”, care intr-acolo duce. Si a fost livrat, conform Motherboard, intr-un video foarte popular al canalului Dude Perfect.

Intre timp, oamenii i-au luat la rost pe YouTube, care nu mai prididesc cu scuzele, reply-urile si explicatiile (in general, pe Twitter).

Avem politici clare privitoare la adurile cu continut pentru adulti. Cand constatam ca un astfel de ad incalca regulile, il scoatem imediat si luam masurile care se impun, inclusiv suspendarea contului respectiv, daca e cazul.

Daca nici pe YouTube nu mai safe, o sa migram cu totii pe Vimeo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related