S-au deschis înscrierile la IDEO IDEIS XIII

S-au deschis înscrierile la IDEO IDEIS XIII

De azi începând, trupele de teatru de liceeni din toată țara se pot înscrie la cea de-a XIII-a ediție a festivalului IDEO IDEIS, care va avea loc între 6 și 12 august la Alexandria. Opt trupe din cele înscrise și o trupă locală, din Alexandria, vor putea participa la secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr” a celui mai mare festival de teatru tânăr din România. Ultima zi de înscrieri pentru trupe este 17 mai 2018.

Participarea la festival le asigură liceenilor din trupele selectate un program intensiv de ateliere de dezvoltare personală și ateliere de măiestrie special gândite pentru ei, unde pot alege între dans, scriere creativă, muzică, film sau fotografie, toate susținute de tineri profesioniști. În fiecare seară pot participa gratuit la toate evenimentele din festival: spectacole de teatru profesionist, masterclassuri, Seara Povestitorilor, Cinemateca Târzie. De asemenea, fiecare trupă va avea alături pe timpul festivalului un profesionist din lumea teatrului care o va ghida și va oferi feedback aplicat fiecărui participant în parte. Acesta îi va fi desemnat fiecărei trupe dintre invitații festivalului, și anume Pavel Bartoș, Dorina Chiriac, Marius Manole, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu, Ofelia Popii, Cătălin Ștefănescu, Andi Vasluianu și Vlad Zamfirescu.

Trupele se pot înscrie până pe 17 mai, ora 17:00, pe ideoideis.ro/inscriere

Trupele selectate vor fi anunțate pe 25 mai. Selecționerii trupelor sunt Andreea Borțun (regizor, co-președinte Asociația TETA), Alexandru Ion (actor, co-președinte Asociația TETA), Andu Ruscan (teatrolog, director IDEO IDEIS),  Lavinia Cioacă (manager cultural, vice-președinte Asociația TETA), și Paul Petrache (critic de film, coordonator al departamentului relații trupe IDEO IDEIS).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related