Oana și Adrian au mulți Pisici pe creier. Dar să știți că nu-i colecționează; le caută stăpâni

Oana și Adrian au mulți Pisici pe creier. Dar să știți că nu-i colecționează; le caută stăpâni

Deci pisicile nu au 9 vieți, pot fi la fel de iubitoare precum cățeii, dar nu sunt neapărat cu mult mai inteligente decât ei. Ca să eliminăm o parte din cele mai răspândite mituri despre felinele de casă și să povestim liniștiți despre ce Pisici pe creier au Adrian Popa (om de presă sportivă) și Oana Cojocaru (Senior Media Manager, Golin). Dacă vorbim de pisicii cu buletine pe numele lor, avem pe: Zanetti, Milito, Haruki și Sălbatica (o mâță care nici după un an jumate nu se lasă luată în brațe). Dar dacă vorbim de cei găsiți pe stradă și îngrijiți până le-au găsit stăpân, avem 130+ cazuri. Toate întâmplate sub umbrela asociației care există oficial de 6 luni și neoficial de peste 2 ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related