Cam așa ar trebui să arate o reclamă cu un prim-ministru

Cam așa ar trebui să arate o reclamă cu un prim-ministru

Jacinda Ardern este premierul Noii Zeelande. Are si un cont de Facebook unde o putem vedea in poze alaturi de Obama si Merkel, dar si in Live-uri mai putin protocolare, in care isi saluta concetatenii inainte de a se urca in avion, de exemplu, cont pe care apar chiar si glume cu Lego, Star Wars si Londra. In fine, tot aici, premierul Noii Zeelande anunta si reclama-parodie in care apare alaturi de comedianul Rhys Darby (cunoscut pentru Flight of the Conchords). Video-ul face parte dintr-o campanie de turism, #getnzonthemap, care face misto de un lucru oarecum adevarat: Noua Zeelanda lipseste deseori de pe hartile lumii. 

 

Anul trecut, a fost creat pe Reddit un subiect de discutie in acest sens si 30.000 de useri au postat exemple cu harti in care lipsea Noua Zeelanda. Chestie destul de suparatoare, mai ales ca in 1893, Noua Zeelanda a devenit prima tara de pe planeta in care femeile au castigat dreptul de a vota. Ardern, care este insarcinata cu primul copil, este a treia femeie premier din aceasta tara. 

Dupa cum se poate aprecia, ne-am abtinut (si a fost grrrreu), de la orice aluzii la omologul ei roman. Ah, ba nu. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related