Reguli simple în comunicarea politică: Nu enervați decrețeii

Reguli simple în comunicarea politică: Nu enervați decrețeii

Categoria reclamelor politice este cu adevarat speciala. Si chiar daca tii cont de toate tulburarile din Forta care au loc in acest spatiu intunecat si chiar daca iti aduni toate puterile rationale pentru a intelege contextul lor si meandrele concretului din care ies la lumina si oricat de mare ar fi ajuns gradul cinismului cu care le privim, uneori, ele tot pot sa sara gardul. 

Asa a aparut treaba asta, de la Tineretul National Liberal:

Existau si variante mai soft, dar nu au parut suficiente:

 

Evident, cele cu decreteii au reusit sa iasa din anonimitatea obisnuita a fluturasilor politici si, distribuite vartos pe internet, au ajuns pe culmile supararii oamenilor.

Moment in care organizatia de tineri liberali si-a dat seama ca nu a fost prea bine ce s-a intamplat, asa ca si-a cerut un fel de scuze. Sunt scuze din acelea cu DAR: 

 

Tot explicatii cu DAR au venit si de la Mara Mares, parlamentar PNL si presedinta TNL:

”Acest ghid nu a fost gandit pentru a fi jignitor la adresa nimanui. A fost facut in spirit de gluma la adresa realitatii curente, intr-o Romanie guvernata de Dancila & co. «Decreteii» reprezinta un termen des folosit in exprimarea publica. Imi pare rau daca cineva s-a simtit ofensat – cu siguranta nu aceasta a fost intentia”.

Asa cum arata postarea Adrianei Saftoiu, deputat PNL, cel putin decreteii se pricep mai bine la comunicare politica si la cum se cere scuze:

 

Si acum, raspunsurile unor decretei: 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related