Forța se măsoară în cuvinte la Dare to Speak 2018

Forța se măsoară în cuvinte la Dare to Speak 2018

Pentru că știm că, de multe ori, ai nevoie de încredere în cuvintele tale, te invităm să ne fii alături la a treia ediție Dare to Speak.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație din Academia de Studii Economice, care se ocupă de reprezentarea studenților, susținerea drepturilor acestora în mediul academic și dezvoltarea lor, atât pe plan profesional, cât și personal.

În zilele de 9, 11 și 16 mai, SiSC organizează Dare To Speak, un eveniment cu și despre public speaking, un domeniu plin de provocări și de temut în rândul multor oameni.

Anul acesta, proiectul este format din trei ședințe, fiecare având ca scop dezvoltarea într-o anumită arie a capacităților de a vorbi în față unui public:

Talk about it (9 mai) - Primul eveniment din acest an are la bază conceptul de story-telling prin care studenții au ocazia de a se obișnui cu ideea de a-și comunica viziunea și experiențele prin nararea unui eveniment care a contribuit la dezvoltarea lor personală;

Trust your words (11 mai) - Acest eveniment presupune aflarea pașilor ce trebuie parcurși pentru a organiza un discurs convingător și modul în care se fac aceste lucruri, astfel încât studenților să le sporească încrederea în sine și în vorbele lor;

Power of your voice (16 mai) - Ultimul eveniment al acestei ediții presupune transformarea studenților în mici influenceri. Acestora le vor fi prezentate tematici ce afectează societatea, într-un mod pozitiv sau negativ, iar apoi studenții vor trebui să susțină un discurs cât mai convingător pe un anumit subiect.

În cadrul evenimentului, participanții care vor dori să pună în aplicare cunoștințele dobândite vor avea ocazia de a ține discursuri pe diverse teme, iar curajul le va fi răsplătit pe măsură.

Participarea se face pe bază de înscriere, completând formularul de pe site-ul nostru. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated