GT - agentie de productie creativa iti aduce noi experiente in activari pe baza de VR

GT - agentie de productie creativa iti aduce noi experiente in activari pe baza de VR

VR Rider Mobile Studio este un concept dezvoltat de GT [agentie de productie creativa], avand in centru tehnologie VR, sincronizata cu un mecanism flexibil, proiectat de designeri industriali si specialisti in industria fitnessului. Prin intermediul unor jocuri virtuale, participantii sunt provocati sa isi depaseasca limitele psihice, dar mai ales fizice.

 

"Am avut prima experienta de Active VR in Japonia, intr-un studio de fitness, am a inteles rapid impactul pe care il poate avea pentru piata noastra, unde consumatorii sunt rasfatati la nivel de experiente de catre toate brandurile. Am scos acest instrument din zona sa de confort pentru care a fost proiectat (sala de fitness sau entertainment) pozitionandu-l ca un concept in agenda managerilor de brand sau marketing, dar nu exclusiv. Am conceput in jurul lui trei setupuri de vizual si implementare: Spaceship (nava spatiala), Mountain Fly (peisaj montan) si Aquamarine (diving), detaliile creative ale fiecarui concept fiind disponibile la intalniri."

Studioul este disponibil prin inchiriere, pentru evenimente interne destinate angajatilor (zona de HR), activari de brand la festivaluri, concerte, summit-uri de tehnologie sau in spatii comerciale de tip mall.
GT asigura serviciile complete din jurul implemetarii: design, serviciile grafice, productia standiului si a elementelor hard din stand, solutia VR, logistica si asistenta (obligatorie) unui specialist pe toata durata evenimentului. Accesorii si/sau instrumente de propagare foto/gif pe canale social media pot completa experienta si pot creste awareness-ul brandului beneficiar.

VIDEO

Aflat la debut pe piata din Romania, experienta s-a dovedit fantastica, dovada fiind primele implementari au avut loc pentru World Class prin intermediul agentiei de marketing Perceptum care a dezvoltat conceptele de activare in scopul generarii de crestere a reputatiei de brand, implicarea activa a targetului si colectare de leaduri.

Branduri care au ca scop pozitionarea in zona de energie, dinamism, tehnologie, inovatie, VR, experiente memorabile sau orice alta idee creativa, se pot asocia cu VRider Mobile Studio in scopul livrarii unei experiente cu adevarat memorabile pentru targetul lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related