Asociația furnizorilor Casei Regale a României, premiu de excelență pentru Confident Communications & Venus Five

Asociația furnizorilor Casei Regale a României, premiu de excelență pentru Confident Communications & Venus Five

Confident Communications, agenție butic specializată în comunicare pentru segmentul B2B, și Venus Five, studioul foto al agenției, au obținut premiul de excelență “pentru bunele practici și înaltă ținută manifestate atât în relația cu partenerii de afaceri, cât și cu publicul consumator din România”, oferit de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României, în cadrul Galei care a avut loc pe data de 11 mai.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Alteței Sale Regale Principesa Elena și a Excelenței Sale Alexander Nixon, a domnului Director al Casei Regale Ion Tucă, și a companiilor care dețin distincția de “Furnizor al Casei Regale” - membri și non-membri ai Asociației. Gala Furnizorilor Casei Regale a României este un eveniment organizat anual și urmează Zilei Regalității.

Nominalizarea Confident Communications & Venus Five a fost realizată de DentalMed Luxury Clinic, validată și aprobată de boardul Asociației.

"În anul 2013, DentalMed Luxury Clinic a primit înalta distincție acordată pentru servicii stomatologice, pe baza recomandării făcute Majestății Sale și Familiei Regale de către comitetul particular de experți. De atunci, ne implicăm activ în susținerea comunității de Furnizori ai Casei Regale. Considerăm că este de datoria fiecăruia dintre membri să sprijine dezvoltarea Asociației prin recomandarea unor noi companii preocupate de a oferi servicii și produse la un înalt nivel și prin implicarea în proiecte concrete, așa cum se întâmplă în cazul asociațiilor omologe din țări în care noțiunea de “Furnizor Regal” are o istorie de peste 100 de ani. Am lucrat direct cu Mara și cu echipa ei și ne-am bucurat să putem face cu toată încrederea această nominalizare", declară Răzvan Popescu (co-fondator DentalMedLuxury Clinic).

 

"Pentru noi, acest premiu reprezintă o înaltă onoare. Pe de o parte pentru că managementul DentalMed Luxury Clinic, client al agenției, a apreciat serviciile noastre ca fiind demne de o astfel de nominalizare. Consider că este greu să știi cu adevărat când și dacă ai atins excelența, pentru că excelența este o misiune căreia i te dedici încontinuu. La Confident Communications am ales să facem promisiunea noastră pentru excelență sub un slogan simplu <<committed to your reputation>>", declară Mara Gojgar (fondator Confident PR).

 

"Excelența este ca vârful unui munte, după ce îl escaladezi, apare un altul și mai plin de provocări. La studioul Venus Five ne străduim în fiecare zi să creăm o experiență fotografică inedită, atât prin talentul echipei de fotografi cât și prin serviciile conexe", adaugă Dragoș Constantin (fotograf și fondator al studioului foto Venus Five).

 

Gala anuală a Asociației Furnizorilor Casei Regale a României este un prilej în care boardul Asociației comunică rezultatele pentru anul încheiat, planurile și propunerile pentru anul în curs.

În cadrul Galei, Asociația a creat o secțiune specială în care, companii care dețin deja titlul de Furnizor al Casei Regale, au oportunitatea de a nominaliza pentru premii de excelență sau pentru titlul de ‘aspirant’ companii alături de care au lucrat, le cunosc serviciile sau produsele și le consideră demne de a deveni Furnizor al Casei Regale a României. Diploma de excelență oferită este și o recunoaștere pe care Asociația Furnizorilor Casei Regale a României o acordă în fiecare an, în cadrul Galei sale, tuturor entităților de afaceri din România ca semn al excelenței în tot ceea ce aceasta întreprinde.

 

Înființată în anul 2014, Asociația Furnizorilor Casei Regale a României (AFCRR) este formată din 60 de membri din cele 70 de companii care dețin titlul de Furnizor al Casei Regale a României. Asociația are ca obiective întărirea mărcii de Furnizor al Casei Regale a României, consolidarea relațiilor dintre toți membrii asociației și a parteneriatelor strategice dintre aceștia, implicarea în selecția, propunerea și reinvestirea membrilor și stabilirea unui parteneriat solid cu asociații omologe din Marea Britanie, Spania, Belgia, Olanda, Danemarca sau Suedia.

Clinica stomatologică DentalMed acoperă, prin echipa sa medicală și dotările de top, întreaga gamă de servicii în domeniul medicinei dentare, având ca vârf de lance chirurgia și estetica dentară. DentalMed a selectat o echipă medicală internațională, cu medici hiperspecializați în intervenții de top precum sinus lift surgery, microchirurgie parodontală, estetică dentară și stomatologie pediatrică. Implantul dentar, tratamentele reconstructive prin microchirurgie parodontală, reconstrucția protetică prin coroane din porțelan pe zirconiu, tratamentul cu inhalosedare pentru copii, tratamentele chirurgicale “one stage surgery” (comprimarea fazelor chirurgicale de tratament într-o singură ședință operatorie), reprezintă doar câteva dintre intervențiile realizate la nivel de excelență de către specialiștii clinicii. Lucrând în echipe superspecializate, folosind cele mai moderne mijloace de investigații (Computer Tomograf MORITA, microscop Carl Zeiss, etc.). Clinica DentalMed a inaugurat în anul 2011 Centrul de Excelență în Chirurgie și Implantologie.

Fondată în anul 2011, Confident PR este una dintre primele agenții butic din România specializate în comunicare B2B și industrii de nișă. În anul 2014, Confident PR a creat școala alternativă de marketing Marcomm Pills School, o școala în care predau doar practicieni pentru practicieni. Din portofoliul agenției fac parte companii din doameniul medical, real estate, energie, auto, resurse umane, oil&gas, educație, asigurări, mediu, ONG. Agenția este membru în asociații precum Chartered Institute of Public Relations din Londra, Camera de Comerț Româno-Franceză, Camera de Comerț Româno-Britanică și Camera de Comerț Româno-Germană.

Creat în anul 2015 de fotograful Dragoș Constantin, ca o linie de business independentă, studioul completează serviciile de comunicare oferite de Confident PR, cu soluții complete pentru fotografia de studio. Venus Five este în acest moment unul dintre cele mai mari studiouri foto independente din centrul capitalei, complet echipat pentru proiecte foto de amploare și pentru o serie de proiecte video. Clienții studioului sunt companii multinaționale și medii, antreprenori români și totodată, studioul este un nume reper pentru fotografi cunoscuți care îl aleg pentru ședințe foto avansate.  În anul 2016 a fost lansată Școala de Fotografie Venus Five, care oferă cursuri de lungă durată pentru fotografi amatori, fotografi profesioniști și seminarii tematice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related