George Vintilă revine în sfârșit pe ecrane. Din 7 iunie, faimosul om de radio și televiziune face emisiunea săptămânală „Brunch Bunch” la NOIZZ

George Vintilă revine în sfârșit pe ecrane. Din 7 iunie, faimosul om de radio și televiziune face emisiunea săptămânală „Brunch Bunch” la NOIZZ

NOIZZ lansează pe 7 iunie „Brunch Bunch”, o nouă producție video live. Gazda acesteia va fi George Vintilă, cunoscutul om de radio și de televiziune, care își face astfel revenirea pe ecrane. La „Brunch Bunch”, ce va fi difuzată în fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Vintilă îl va avea drept partener pe Bogdan Dexter, bucătar și finalist MasterChef România.

Noua emisiune marchează extinderea producțiilor video marca NOIZZ și Ringier România, dar și trecerea lui George Vintilă de la radio și televiziune la digital și noile media. După 24 de ani la PRO FM și 22.000 de ore de live în emisie, la care se adaugă emisiunile pentru PRO TV, Vintilă se alătură echipei Ringier România, compania media în plină expansiune în domeniul producțiilor video digitale.

„Brunch Bunch” este o emisiune relaxată și inteligentă, unde umorul și distracția își dau mâna într-o atmosferă lipsită de constrângeri. Această atmosferă e subliniată și de faptul că cei doi moderatori și invitații lor speciali săptămânali se vor aduna în jurul unei mese la care vor împărtăși păreri despre tot ce e mai nou și mai bun în cultura urbană locală. Astfel, pe lângă cea mai bună mâncare, se va servi din plin și cea mai bună hrană pentru minte și pentru spirit.

Veșnic tânăr și cool, vegan și iubitor de sporturi extreme, George Vintilă, împreună cu partenerul său de emisiune și de invitații săi speciali, va împărtăși publicului noutățile din cultura urbană, street style, sport, cooking și recomandări de activități în timpul liber. Atmosfera emisiunii va fi condimentată și de Bogdan aka Dexter, bucătar și food stylist cunoscut de public prin emisiunea MasterChef România. Finalist în primul sezon al emisiunii de gătit, Bogdan este și un consumator al culturii urbane. La „Brunch Bunch”, va servi invitații cu delicii culinare, pe care le va pregăti în cadrul emisiunii, și va propune recomandări de bistrouri, restaurante și terase care merită vizitate pentru o experiență gastronomică urbană desăvârșită. 

Celor doi moderatori li se va alătura săptămânal câte un invitat special, cei care dau tonul în domeniile creative și nu numai, de la care privitorii vor afla noutățile în domeniu.

Un segment nou al emisiunii îl reprezintă cel dedicat muzicii live și artiștilor locali. Aceștia vor fi invitați în studioul NOIZZ pentru a susține un concert live intim, unde accentul se pune pe calitatea muzicii și a emoției transmise.  

Totodată, o rubrică importantă a emisiunii este cea de tendințe în modă și sporturi urbane. Cei doi moderatori vor prezenta un raft cu cele mai noi modele de sneakerși și haine pentru cei pasionați de sporturi extreme, dar și pentru cei care iubesc activitățile urbane: bicicleta, role, skate.

 

„Emisiunea Brunch Bunch de pe NOIZZ va rupe internetul în două” completează Hara Ilie, publisher NOIZZ. Și membrii redacției NOIZZ explică alegerea: „NOIZZ și George Vintilă sunt yin și yang. Ne-am dat seama din prima secundă că n-o să găsim pe cineva mai potrivit. E ca atunci când nu vrei să mai dai o pereche de sneakerși jos, fiindcă îți plac atât de mult”, după cum menționează Cristian Dina (Social Ninja & Journalist NOIZZ).

 

„Am făcut mișcarea care zguduie internetul ca GDPR-ul și l-am adus pe George Vintilă la NOIZZ. Ne-a plăcut de el mai mult decât ne place să vorbim despre ce mai e marfă prin oraș. Și n-ai idee cât ne place să vorbim despre asta”, zice Ana Tepşanu (Editor in Chief NOIZZ).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related