Ai ajuns la Calif@, ca Tacalif s-a dat deja. Episodul 2 din ”Povestea outdoorului din Militari”

Ai ajuns la Calif@, ca Tacalif s-a dat deja. Episodul 2 din ”Povestea outdoorului din Militari”

In primul episod al povestii noastre despre Badeem Kudor, presedintele Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania, autorul a aratat cum se iau deciziile de protest ale asociatiei. Pe scurt, daca n-aveti chef sa dati click pe link: se observa un outdoor ce contine cuvantul "califat". Se face apoplexie si se desparte in silabe, apasat, cuvantul "romanism". Se inainteaza un protest ferm (pe Facebook) catre primarie, pentru ca outdoorul sa fie dat la reciclat. Se huiduie in cor.

Ei bine, acest al doilea episod este mai scurt si contine povestea unui outdoor nou-nout de la Calif. #mmmmyam

Aceasta noua varianta de panou i-a luat pe nepregatite pe membrii asociatiei sus-amintite. Oare au castigat batalia? s-au intrebat ei. Oare domnu' presedinte a avut dreptate? Oare e un semn ca institutia protestului stupid POATE DA ROADE? O mie si una de intrebari tranzitau, de la est la vest si de la nord la sud, diencefalul tuturor membrilor.

E adevarat, toti aveau intrebari, insa numai presedintele avea raspunsuri. Si pentru ca Badeem Kudor era cel mai rasarit (si le avea p-astea cu tehnologia), omul nostru a pus mana pe telefon, a deschis hotmailul si a trimis urgent un mail la calif@militari, sa afle care e treaba. Continutul mesajului l-am aflat pe surse si il redam mai jos. 

Nu vom ceda! 
Aici e Romania!
Califatul si tacaliful nu sunt binevenite!
M#ie, IQads!
Mai mult usturoi in falafelul ala cu vinete!!!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related