Lady Steps – Unlimit Yourself

Lady Steps – Unlimit Yourself

Noua ediție Lady Steps – Unlimit Yourself deschide discuția despre job-uri mai puțin practicate de femei, despre provocările întâmpinate pe parcurs, eforturi și reușite în asa-zisa "lume a bărbaților".

Invitatele acestei ediții: Cristiana Oprea - urbanist și arhitect, care și-a descoperit pasiunea pentru industria auto, devenind blogger pe Emoticar.ro, PR în motorsport și una dintre cele mai active femei-pilot de raliuri din România și pe Mihaela Rosu Moldoveanu – pilot aeronavă.

Cristiana Oprea - este urbanist și arhitect, însă în timpul facultății și-a descoperit adevărata pasiune: mașinile. Și-a urmărit visul și a devenit un personaj polivalent în industria auto: este blogger, PR în motorsport și una dintre cele mai active femei-pilot de raliuri din România. Ea crede că toți cei care își urmează visul dau dovadă de curaj și speră ca prin poveștile de pe Emoticar.ro să îi inspire și pe ceilalți să își descopere pasiunea.

Mihaela Rosu Moldoveanu - a urmat sudiile Liceului de Informatică București, urmate de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția engleza-rusă) Universitatea București. A cochetat cu aviația încă din liceu, când a zburat planorul la Aviația Sportivă, apoi în 2001, dupa ce a lucrat aproximativ un an și jumătate în domeniul resurselor umane, a început cursurile Școlii Superioare de Aviație Civilă până în 2004.

A zburat avioane de categorie mică Cessna 172 și Piper Seneca 5, iar în 2005 a început să lucreze la o companie privată, unde a zburat McDonnel Douglas MD82, avion comercial cu 160 de locuri. Din 2007 este pilot de aeronavă la Tarom, unde a zburat ATR42 (48 locuri), Airbus A310 (209 locuri) și Airbus A318, pe care îl zboară și în prezent (116 locuri). Până acum a acumulat 8500 de ore de zbor.

Le puteți cunoaște și asculta povestea pe 5 iunie, de la 19:00, la Institute, The Café (Stirbei Voda 104-106). Intrarea este liberă, în baza unei rezervări.

Lady Steps este un proiect ADC Romania, inspired by UniCredit Bank Romania.
Parteneri: Electrecord.com, Lillet, & The Institute.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related