Sandra Bold si Simona Suman s-au luat de mana si-au facut Lady Steps

Sandra Bold si Simona Suman s-au luat de mana si-au facut Lady Steps

„Desi in momentul in care te angajezi ca junior in creatie, split-ul pe sexe e cam 50/50, doar 11% dintre femei ajung sa ocupe pozitii de management”. Asta e adevarul de la care au pornit Sandra Bold si Simona Suman cand s-au decis sa lanseze Lady Steps. E o serie de seminarii, tinute de femei din publicitate si din industria creativa, care au o poveste cu happy end - si sfaturile aferente - de impartasit.

Proiectul, organizat prin ADC, a avut prima editie pe 16 februarie. (Frecventa va fi cam la o luna.) N-are pagina sau site, dar l-au promovat pe Facebook, mail si messenger, de la om la om. Locurile s-au rezervat instant si toata lumea chiar a venit incat cele doua initiatoare si-au spus ca ori chiar era nevoie de un eveniment de genul, ori lumea a auzit ca era vin gratis.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related