Vara începe în figuri și forme GOLD. O poveste by ASER România

Vara începe în figuri și forme GOLD. O poveste by ASER România

„Shape your summer!”. Cam așa ar suna îndemnul celor din ASER România către toți studenții care au început în mod oficial sesiunea de vară. Da, știm cât de greu este să te poți concentra, să dai tot ce ai mai bun și să scapi fără restanțe, însă sesiunea poate fi transformată foarte ușor din amenințare în oportunitate. Cum? Cu puțină imaginație.

 

10 pentru Sesiune se întoarce într-o FORMĂ cool

Noua campanie „10 pentru Sesiune” desfășurată de ASER regândește sesiunea și o transformă într-un festival al formelor estivale pe care doar un anotimp ca vara le poate avea. Între 4 și 24 iunie ASERiștii aduc vara mai aproape pe canalele lor de comunicare, cu cele mai fresh idei, cu vizualuri care mai de care mai sugestive și cu o mulțime de rime faine  pentru o sesiune mai ușoară.                                                                                                                     

Cu gândul la briza mării și pregătiți să viseze la cireșe în timp ce se plimbă printre cursuri, toți studenții sunt invitați să participe la concursurile pregătite de ASER și partenerii lor Lidl, KPMG și să construiscă sesiunea din cercuri, pătrate sau triunghiuri. La final, norocoșii se pot bucura de bilete la Electric Castle (plus cazare) și multe alte surprize. 

 

ASER întâmpină vara și în offline

 Nici căminele facultăților nu vor fi lipsite de viață sesiunea asta. Studenții vor pleca într-o călătorie a figurilor geometrice prin căminele facultăților din București și vor primi stickere cu mesaje special create pentru a le face sesiunea mult mai interesantă. Și pentru că „10 pentru Sesiune” vine din nou în varianta GOLD, aniversară, ASER oferă și o colecție de stickere ediție limitată studenților care vor accepta provocarea de a vedea sesiunea în cele mai frumoase forme.                                 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related