Emoji corect politic: salata fără ou

Emoji corect politic: salata fără ou

Salada de emoji de la Google este de acum inclusivă. Jennifer Daniel, Google UX Manager at Expression design team, a anunțat asta printr-un tweet:

Multe inimi, după cum se vede, veganii au aplaudat această inițiativă. Au existat și câteva voci care nu prea au înțeles ce se petrece și dacă faceți parte dintre aceste suflete derutate, vă amintim că suntem în 2018:

În fine, discuțiile au fost intense, s-au invocat castraveții care lipsesc pe nedrept, politica discriminatorie față de vinete sau ardei, multe glumițe de la carnivori, așa că Jennifer a fost nevoită să revină cu un tweet cu explicații:

"Bună, carnivori, vegani și toată lumea dintre! Voiam doar să clarific că scopul schimbării emoji-ului cu salată  a fost să creăm o imagine mai aproape de descrierea ei: ”un bol cu salată, conținând lăptuci, roșii și alte legume, precum castraveți”.

În acest context e de amintit că și KFC va lansa ”puiul vegetal”, după cum anunță gizmodo. Rețeta este încă în pregătire, iar procesul ultra-secret, și face parte din campania lanțurilor de fast food de a se apropia de mâncarea sănătoasă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related