S-a bagat, in sfarsit, arbitru video in fotbal. In ciuda cotei mari la PaddyPower

S-a bagat, in sfarsit, arbitru video in fotbal. In ciuda cotei mari la PaddyPower

Fotbal mult pe teveu, faceti-va comozi (si comode, ups), ca spoturile pe tema asta se vor inmulti pana prin iulie. Din fericire, brandurile care se folosesc de contextul acestor zile o fac cum trebuie. PaddyPower, de exemplu, e agentia aia funny de pariuri, fondata in Irlanda anilor '80. Nu il au ei ambasador pe Mister Ilie Dumitrescu (doar Unibetul are idei din astea), in schimb, au umor si copywriteri foarte buni pe statul de plata.

Ultimul spot este despre asa-numitul VAR, adica tehnologia Video Assistant Referee, introdusa pentru prima oara la acest Campionat Mondial din Rusia. Iata-l mai jos. Zambiti, pufniti sau radeti un pic. 

Paddy fac glume ca sa uiti ca pierzi la pariuri, de fapt. Dar o fac de mult timp si o fac bine, deci ne-am obisnuit. Mai vreti? Mai sunt. Dar nu uitati ca avem inca un motiv sa ii iubim pe Paddy. Au anuntat ca pentru fiecare gol pe care-l da Rusia, vor dona 10.000 de lire cauzelor LGBT. Haha, good one, Paddy! La ora la care scriem aceste randuri, rusii au dat 8 goluri. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related