Dileme în Rusia: să faci sau să nu faci sex cu străini?

Dileme în Rusia: să faci sau să nu faci sex cu străini?

Burger King Rusia și-a cerut scuze după ce oferea, într-o reclamă, 47.000 de dolari și whopperi gratis pe viață femeilor care rămâneau însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială. Campania s-a desfășurat, pentru scurt timp, pe rețeaua de socializare rusească VK, informează CNN, și apoi a fost scoasă, după reacțiile oamenilor.

Campania Burger King care încuraja femeile să facă copii cu fotbaliști nu a apărut din senin. Ea a venit în contextul în care o politiciană le-a spus femeilor din Rusia că nu ar trebui să facă sex cu străini care vizitează țara pe timpul Cupei Mondiale. 

Într-un interviu radio, Tamara Pletnyova, președintele unei comisii parlamentare pentru familie, femei și copii, a spus că cetățenii ruși ar trebui să se căsătorească unii cu alții, să construiască familii bune, să facă copii și să îi educe împreună. Declarația a venit în contextul unei întrebări despre creșterea numărului de copii tați străini, după Olimpiada din 1980 și situația mamelor singure.

”E bine dacă sunt de aceeași rasă, dar nu și dacă sunt de o rasă diferită. Nu sunt naționalistă, dar totuși”, a declarat aceasta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related