Cosuri din paie si gulere marinaresti compun Les vacances d'Irina

Cosuri din paie si gulere marinaresti compun Les vacances d'Irina

O bucovineanca venea in Bucuresti prin 2009 ca sa faca o facultate. Pentru ca n-a ales cu inima, s-a dovedit ca ea sa fie Administratie si Afaceri. Auzise pe hol, cla depunerea dosarelor, ca e de viitor. N-apuca sa afle pentru ca se angajeaza la showroomul lui Adrian Oianu. Incepe cu pasi mici si ajunge in departamentul de comunicare si vanzari. Invata digital si sales dar, pe langa asta, i se reaprinde apetitul pentru fashion care o duce inspre prorpriul proiect.

Les vacances d'Irina este un brand in crestere care aduce omagii vacantelor de vara, cele care au, indiferent de locatie, un aer mediteranean. Vacantele alea in care cosurile de paie tin locul gentilor si gulerele marinaresti colierelor. Asta e si stilul Irinei Morosanu care are grija sa mentina lucrurile pe fagasul autenticului: materia prima este romaneasca, producatorii sunt mesteri autohtoni, iar fotografiile Irinei cu produsele ei sunt instante reale, neregizate. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related