Summitul global Code for All: The Heroes of Tech. Cel mai important eveniment de civic tech din lume este organizat pentru prima dată la București

Summitul global Code for All: The Heroes of Tech. Cel mai important eveniment de civic tech din lume este organizat pentru prima dată la București

Code for Romania și rețeaua internațională Code for All anunță primul Summit global Code for All care este deschis publicului: The Heroes of Tech. Evenimentul va avea loc între 8 și 12 octombrie 2018 la București și va reuni în România cele mai importante nume din civic technology.

Timp de 5 zile, reprezentanții tuturor organizațiilor internaționale care fac tehnologia să lucreze în folosul exclusiv al cetățenilor se vor întâlni în România pentru a discuta viitorul domeniului civic tech.

Specialiști în tehnologie, organizații non-profit, reprezentanți guvernamentali, finanțatori, fundații și companii vor decide împreună următoarele direcții de dezvoltare ale acestui domeniu.

Conferința va include sesiuni de discuție, dezbateri, workshopuri și traininguri, dar și evenimente speciale conexe, totul într-un format interactiv care să stimuleze transferul de cunoștințe între țările participante, dar și pentru a decide direcțiile strategice în domeniu. Evenimentul va genera o experiență educațională unică pentru toți participanții, precum și o ocazie importantă de networking.

Code for All acționează ca o comunitate globală de schimb de resurse și de informații. Acest eveniment va dezvălui efectele pozitive pe care le aduce domeniul tehnologiei dezvoltate în scop civic într-o varietate de alte sectoare și va arăta modul în care acestea au îmbunătățit deja viețile oamenilor din întreaga lume. Vor fi prezenți toți membrii Code for All iar evenimentul va fi o ocazie remarcabilă pentru participanți să interacționeze cu proiectele dezvoltate deja de organizațiile de civic tech internaționale.

 

Participare internațională

Vom crea un eveniment cu adevărat global, cu “eroi” din fiecare colț al planetei. Participanții care au confirmat până acum prezența sunt: Australia, Belgia, Canada, Croația, Germania, Ghana, Jamaica, Japonia, Kenya, Mexic, Moldova, Olanda, Nigeria, Pakistan, Polonia, România, Slovenia, Africa de Sud, Taiwan, Marea Britanie și SUA.

Dintre organizațiile participante menționăm: toți membrii rețelei Code for All, TechSoup Global, Civic Hall, Hivos, TransparenCEE, Fundația ePaństwo. Pentru actualizări în timp real asupra listei de organizații participante și asupra speakerilor invitați, vă rugăm să accesați siteul evenimentului Heroes of Tech.

 

Programul summitului include:

08.10.2018 - The Power and Impact of Civic Tech

Cum măsurăm productivitatea și impactul în civic tech și metode de a le eficientiza. Subiecte: Productivitate & impact în civic tech // Community building // Open data // Open Source // Infrastructură tech

09.10.2018 - Scaling Civic Tech

Cum organizăm și cum filtrăm informațiile pentru a construi soluții care răspund problemelor la scară globală. Subiecte: Organizarea și filtrarea informațiilor // Scalare de la local la global // Civic tech la nivel global // Exemple de impact, colaborare și co-creare la nivel internațional

10.10.2018 - Civic Tech & the Wider Context

Cum implicăm alte organizații interesate și cum construim pentru, dar și împreună cu acestea. Subiecte: Designing for social good // Cartografierea problemelor de rezolvat // Civic Tech și Gov Tech // Colaborarea cu societatea civilă // Activarea altor părți interesate: instrumente și educare

11.10.2018 - Sustainable Civic Tech

Cum creăm sustenabilitate și efecte pozitive în lanț prin civic tech. Subiecte: Strategii pentru a obține finanțare și impact // Storytelling & comunicare // Lupta contra efectului burnout la nivel organizațional și indivdual

12.10.2018 - Code for All - Moving Forward

Nu în ultimul rând, este important de reținut că proiectele realizate în domeniul civic tech la nivel global valorează miliarde de dolari. Mii de profesioniști din domenii precum dezvoltarea IT, comunicare, design și project management au investit în mod constant timpul și abilitățile lor pentru a produce schimbările necesare în comunitățile din care fac parte. Ne vom concentra pe modul în care le putem utiliza cât mai bine timpul și abilitățile de acum înainte punând accentul pe impactul produselor pe care aceștia le construiesc. Summitul global Code for All: The Heroes of Tech este evenimentul la care trebuie să participe în acastă toamnă fiecare organizație care contează.

Tarifele Early Bird sunt valabile până pe 8 iulie 2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related