Staţia care te ajută să te muţi - un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung

Staţia care te ajută să te muţi - un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung

Împreună cu WINK Public Multimedia, noul complex rezidențial Oscar Rainbow din Iași prezintă ieșenilor, printr-o serie de execuţii OOH, cel mai nou proiect de apartamente din Păcurari. Pornind de la principalele beneficii pe care le oferă dezvoltatorul - compartimentare personalizată, extra spații de joacă, prețuri accesibile – și aliniindu-le pe acestea cu dorințele consumatorilor  - zonă aerisită, vecini prietenoși, investiție sigură pentru o viață – a fost creat un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung și care are în centru interesul ieșenilor pentru viața culturală și spații plăcute de socializare.

O staţie de autobuz aflată chiar în proximitatea Oscar Rainbow, în Păcurari, este transformată într-o platformă de experienţe plăcute pentru călătorii din oraș: este decorată ca o sufragerie minimalistă, pentru a sugera ideea de spaţiu și confort și are amenajată o bibliotecă fizică, aprovizionată săptămânal cu cărți din diferite domenii: literatură, beletristică, arhitectură, cărți de colorat și povești. Ea este dedicată publicului ieșean, cu invitația: Ia orice carte dorești, returneaz-o după ce o citești sau pune alta în locul ei și ajut-o să călătorească! În spațiu și în suflet, putem cu toții să facem orașul mai bun!

 

 

”Considerăm că o mini-bibliotecă publică poate deschide cel mai frumos conversația dintre un dezvoltator imobiliar și ieșeni, valorificând intențiile bune și interesele comune din ambele părți. Ne-ar plăcea ca proiectul Oscar Rainbow să devină o sursă de inspirație pentru oraș și să-l vedem replicat cât mai des”, declară Ioana Cordun (coordonator comunicare și media la WINK Public Multimedia).

 

 

Campania de comunicare este dezvoltată de agenţia ieșeană Electromicina și include execuţii OOH pe suporturi digital signage în sectorul transport public, cu difuzarea de spoturi video pe 200 ecrane digitale în 100 de autobuze din Iași, outdoor și retail și include un cod de discount prin care prospecţii sau clienţii pot beneficia de o reducere de 2% din valoarea apartamentului.

 

 

OSCAR Rainbow este cel mai nou Ansamblu Rezidenţial din Iași, zona Păcurari, cu acces pe Aleea Cimitirului Evreiesc, cu peste 200 de apartamente. În viziunea OSCAR Residence, un dezvoltator cu vechime în domeniul construcţiilor, adevăratul confort înseamnă mai mult decȃt relaxare fizică și o estetică plăcută. Pentru a fi autentic, acesta trebuie să aibă la bază un sentiment de siguranţă.

 

Electromicina: Agenţia ieșeană de strategie, specializată în comunicare OOH, Branding și Employer Branding, lansată de WINK Public Multimedia – drept răspuns către o cerere din ce în ce mai mare a clienţilor proprii pentru servicii specializate de creaţie și consultanţă strategică în comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related