România, această dolorem care ipsum

România, această dolorem care ipsum

Ziceam vineri ca suntem apelati pe Facebook la tot felul de urgente creative. Si nici nu a trecut ziua, ca am fost chemati iar. De data asta, de cea mai reprezentativa chestie romaneasca. Fara sa clipim, daca cineva ne-ar intreba cum am defini pe scurt atributiile statului roman, asa le-am raspunde: lorem ipsum. 

 

La inceput, am fost neincrezatori. Ceva mai tare ca notarul de la Cluj pare greu de realizat. Si totusi, iata ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman (chiar directia aceeacare are legatura cu condamnarea lui Liviu Dragnea) poate. 

Desi au existat inca de vineri atentionari in legatura cu lorem ipsum si consectetur adipiscing elit, de dimineata, site-ul inca arata asa:

 

Lorem ipsum nu este o chestie inventata, insa. „Before & After” scria in 1994 ca „Lorem ipsum ...” este o versiune latina reordonata a unui pasaj din de Finibus Bonorum et Malorum, un tratat de teorie etica scris de Cicero in 45 I.Hr. Pasajul „Lorem ipsum ...” este preluat din textul, „Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit ...”, ceea ce s-ar traduce astfel:

„Nimanui nu-i place durerea in sine, nici nu o cauta sau o doreste, deoarece este durere...”

Dincolo de toate, apreciem sinceritatea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Donec fringilla felis nec dictum iaculis.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related