Știri și informații curate despre securitate și apărare. Ringier România lansează Global Defense News, în parteneriat cu jurnalistul Dragoș Sasu

Știri și informații curate despre securitate și apărare. Ringier România lansează Global Defense News, în parteneriat cu jurnalistul Dragoș Sasu

Global Defense News, este platforma online de știri și analize dedicate domeniului securității și apărării naționale și globale. Prin lansarea acestei platforme, Ringier România contribuie la informarea corectă a publicului românesc, prin jurnalism de cea mai bună calitate, într-o perioadă în care securitatea, inclusiv cea digitală, devine din ce în cea mai importantă.

Cu o abordare bilingvă, română-engleză, materialele Global Defense News acoperă subiecte diverse, de la NATO și securitatea în Europa, la apărarea pe plan local și la cibersecuritate. Platforma a fost fondată în 2017 de Dragoș Sasu și este relansată, astăzi, cu sprijinul Ringier. Este ghidul esențial în domeniul securității și apărării: oferă toate informațiile de care e nevoie pentru a înțelege provocările actuale, în Europa și în lume.

Dragoș Sasu este jurnalist o experiență de zece ani în televiziune și presă – print și online. În prezent, este corespondent în domeniul Apărării și Securității pentru Ringier România. În trecut, a lucrat pentru Realitatea TV, Prima TV, DIGI24 HD News TV. 

Global Defense News este disponibil la adresa global-def.com sau prin paginile de Facebook, de Twitter și de Instagram

„Proiectul Global Defense News creează, inclusiv prin intermediul conferințelor noastre, o platformă de dezbatere și interacțiune cu factorii de decizie de la nivel înalt, oficialii din domeniul Apărării și Securității și cu noua generație de jurnaliști și specialiști din diferite domenii. Vom oferi o analiză complexă despre viitorul NATO, industria de apărare, apărarea europeană, securitatea cibernetică și viitorul parteneriatului transatlantic. Dezvoltarea regiunii Mării Negre va fi și ea pe radarul nostru”, adaugă Dragoș Sasu (corespondent în domeniul Apărării și Securității Naționale).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related