Realitatea TV isi lanseaza grila de toamna cu programe premium

REALITATEA TV, liderul televiziunilor de stiri din Romania, isi lanseaza luni, 19 septembrie, noua grila de programe. Prin aceasta, se urmareste atat dezvoltarea conceptului jurnalistic lansat cu un an in urma - caracterizat prin obiectivitate, impartialitate, echidistanta si independenta editoriala, cat si impunerea REALITATII TV ca postul cu cea mai mare anvergura, autoritate si credibilitate jurnalistica din mediul audiovizual romanesc.

Noua grila consolideaza pozitia de lider a REALITATII TV pe segmentul de nisa al televiziunilor de stiri, livrand un produs media premium. Faptul ca este singurul partener din Romania al CNN, precum si concizia, noutatea stirilor, fluxul continuu al acestora, competenta de exceptie a unui corp de analisti politici, care asigura pluralitatea opiniilor, toate acestea fac ca REALITATEA TV sa fie perceputa ca sistem de referinta si lider de piata in segmentul televiziunilor de stiri. Continutul grilei de toamna se remarca, pe de o parte, prin consolidarea produselor deja consacrate, care au condus la cresterea notorietatii si prestigiului postului REALITATEA TV, iar, pe de alta parte, prin aplicarea celor trei principii fundamentale ale statiei: innoire, inovatie, creativitate.
Tronsonul orar de dimineata va fi acoperit prin emisiunea "Buna dimineata, Romania!", difuzata intre orele 7.00 - 10.00, in timpul saptamanii, si 7.30 - 10.45, sambata si duminica. "Buna dimineata, Romania!" se adreseaza publicului activ si dinamic, oamenilor pentru care ziua nu poate incepe fara stiri generale, economice, sportive, meteo si trafic sau revista presei. A doua parte a emisiunii (dupa ora 9.00) introduce rubrici diverse cu invitati, urmarind sa atraga publicul care dispune de mai mult timp liber.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related