ELLE on TV din 7 octombrie, la Prima TV

ELLE on TV din 7 octombrie, la Prima TV

ELLE România, una dintre cele mai citite reviste și platforme online de modă, beauty și lifestyle pentru femei din România, deținută de grupul elvețian Ringier, lansează un nou proiect televizat,  în parteneriat cu Prima TV. Cele 2 trusturi de media își unesc forțele pentru a da startul, din 7 octombrie, emisiunii “ELLE on TV, ghidul complet al femeilor moderne. Noua emisiune marchează extinderea producțiilor video marca ELLE și Ringier România în spațiul mediatic, precum și deschiderea către un nou segment de consumatori.

Din 7 octombrie, Prima TV aduce pe micile ecrane cele mai îndrăgite emisiuni marca ELLE România. Într-o lume tot mai conectată, în care tendințele și noutățile se schimbă de la oră la oră, telespectatoarele emisiunii „ELLE on TV” vor beneficia săptămânal de informații cu adevărat importante, interesante și utile unei femei moderne, selectate cu acuratețe de echipa ELLE România.

Pentru a păstra autenticitatea brandului ELLE, gazda noii emisiuni va fi Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE România de 20 de ani.  În rubricile „ELLE on TV”, Roxana, împreună cu editorii ELLE România și invitații speciali, vor pune în discuție cele mai relevante subiecte din lumea modei și a stilului, a cosmeticilor și a tratamentelor de îngrijire, precum și a tuturor elementelor care compun viața unei femei contemporane.

Astfel, în cadrul emisiunii „ELLE on TV”, telespectatoarele vor afla noutățile de la cele mai importante fashion week-uri din lume, dar vor descoperi și comori din buticuri vintage, vor trage cu ochiul la moda străzii, dar și în dulapurile vedetelor și, bineînțeles, vor “fura” trucuri de machiaj de la cei mai cunoscuți make-up artiști. 

Pe lângă componenta de fashion & lifestyle, în cadrul emisiunii se vor dezbate și subiecte tabu despre societatea contemporană, pentru că #ELLEnutace, dar se vor bucura și de frumusețea acesteia.

Emisiunea „ELLE on TV” va fi difuzată începând cu 7 octombrie, în fiecare duminică, de la 13:30, la Prima TV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related