Dar de poliție cine te apără?

Dar de poliție cine te apără?

Planul acesta de construcție nu seamănă cu celelalte. El conține și prețul plătit de oameni, care nu se măsoară în bani, ci în abuz și violență. În ultimii 20 de ani, construcțiile din China s-au extins exponențial. Viteza cu care acestea se ridică este plătită cu milioane de oameni care sunt evacuați forțat din casele lor. Avocata pentru drepturi civile Ni Yulan se luptă de câțiva ani cu autoritățile în această privință. Rezultatul: mai mult abuz și violență.

Amnesty International și Serviceplan Belgia au creat un model nou de construcție pentru a susține lupta lui Ni Yulan. În 2002, Ni Yulan a fost arestată când filma demolarea unei case. A fost torturată mai multe zile și acum trăiește într-un scaun cu rotile. I s-a luat dreptul de a lucra ca avocat, a fost arestată și condamnată la închisoare. După ce a fost eliberată, Ni Yulan a continuat să lupte pentru drepturile oamenilor:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related