Casa din Carti de Joc din Piata Universitatii, un mesaj impotriva evacuarii fortate a romilor

Rogalski-Grigoriu PR a conceput pentru Amnesty International activarea "Casa din Carti de Joc", un simbol al vulnerabilitatii si al conditiilor nesigure in care sunt evacuati romii de catre autoritatile locale, informeaza un comunicat emis de agentie. Implementarea a fost facuta cu sprijinul Tempo Advertising (creatie) si 360Revolution (productie).

Construita din carti de joc supradimensionate pe care este tiparit mesajul "Stop evacuarilor fortate", casa a fost construita pentru a gazdui o expozitie foto cu imagini ale persoanelor care au fost expuse evacuarilor fortate. Lansarea Casei din Carti de Joc, care a avut loc pe 18 iunie, a fost prilej si pentru anuntarea raportului Alungati la periferie: Cinci cazuri de evacuari fortate ale romilor in Romania ce ilustreaza impactul evacuarilor fortate asupra vietii oamenilor din punct de vedere al excluderii din societate, al imposibilitatii accesului la servicii medicale, educatie sau locuri de munca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related