Ajută să știi filozofie și nițică istorie, dar dacă vrei să ai încredere ca lumea în tine, vezi de-un BIC

Ajută să știi filozofie și nițică istorie, dar dacă vrei să ai încredere ca lumea în tine, vezi de-un BIC

Salutare din Lumea Celor Care Nu Patesc Asa Ceva Niciodata. Adica lumea in care iubitele si sotiile noastre spun fara echivoc ”da, hai la un film cu bunaciunea aia de pe coperta revistei cutare”. Basmele lui Ispirescu ne-au deschis ochii in copilarie, iar in viata de adult, Petrica a fost inlocuit cu publicitatea. Recunosc, imi place. 

Imi place, in primul rand, pentru speranta pe care spotul ne lasa sa o imbatisam. Sigur, este o speranta desarta, precum autostrazile si toaletele curate din Mamaia, dar stiti vorba aia: ce nu te indispune te face mai puternic. Iar spoturile astea (miresica exaltata poate fi gasita si ea mai jos) sunt ce trebuie.

Poate produsul asta, BIC Miss Soleil, sa separe gelozia de femeie? La fel de probabil este sa-l vedem pee Captain Planet conducand un 4x4 diesel. Dar poate produsul asta spori increderea intr-o femeie? Un raspicat ”habar n-am, dar este posibil”, stimati cititori.

Adela Dan este cea care a facut spoturile sa prinda viata, alaturi de Whatever Productions. Iar daca dati click pe embedul de mai jos, veti afla toata echipa care a contribuit la proiect.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related