Ajută să știi filozofie și nițică istorie, dar dacă vrei să ai încredere ca lumea în tine, vezi de-un BIC

Ajută să știi filozofie și nițică istorie, dar dacă vrei să ai încredere ca lumea în tine, vezi de-un BIC

Salutare din Lumea Celor Care Nu Pățesc Așa Ceva Niciodată. Adică lumea în care iubitele și soțiile noastre spun fără echivoc ”da, hai la un film cu bunăciunea aia de pe coperta revistei cutare”. Basmele lui Ispirescu ne-au deschis ochii în copilărie, iar în viața de adult, Petrică a fost înlocuit cu publicitatea. Recunosc, îmi place. 

Îmi place, în primul rând, pentru speranța pe care spotul ne lasă să o îmbățișăm. Sigur, este o speranță deșartă, precum autostrăzile și toaletele curate din Mamaia, dar știți vorba aia: ce nu te indispune te face mai puternic. Iar spoturile astea (miresica exaltată poate fi găsită și ea mai jos) sunt ce trebuie.

Poate produsul ăsta, BIC Miss Soleil, să separe gelozia de femeie? La fel de probabil este să-l vedem pee Captain Planet conducând un 4x4 diesel. Dar poate produsul ăsta spori încrederea într-o femeie? Un răspicat ”habar n-am, dar este posibil”, stimați cititori.

Adela Dan este cea care a făcut spoturile să prindă viață, alături de Whatever Productions. Iar dacă dați click pe embedul de mai jos, veți afla toată echipa care a contribuit la proiect.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Oameni

Sectiune

DictionarRelated