Petiție vie. Cu selfie-uri în loc de semnături

Petiție vie. Cu selfie-uri în loc de semnături

Cu selfie-uri, pentru că semnăturile nu pot privi în ochi liderii mondiali, în timp ce le cer să protejeze zeci de milioane de oameni nevinovați prinși în ororile războiului. De World Humanitarian Day, care a avut loc pe 19 august, ONU continuă campania #notatarget cu o petiție vie.

"În fiecare an, în Ziua Mondială pentru Asistență Umanitară, atragem atenția asupra milioanelor de civili din întreaga lume, ale căror vieți au fost prinse în conflict.

În această zi, de asemenea, aducem un omagiu lucrătorilor umanitari care sunt vizați sau obstrucționați atunci când ajută persoanele aflate înnevoie, dar și angajaților guvernului, membrilor societății civile și reprezentanților organizațiilor și agențiilor internaționale care își riscă viața pentru a oferi ajutor umanitar și protecție" spune Secretarul General al ONU, António Guterres

Petiția poate fi semnată pe www.worldhumanitarianday.org, unde sunt adunate și poveștile oamenilor nevinovați, captivi în războaie care nu sunt ale lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related