”S-a mai facut” X 1000. Adica Instagram

”S-a mai facut” X 1000. Adica Instagram

Observam cum ciclul #samaifacutpeInstagram trece, in sine, la urmatorul nivel: nu-i nici pe departe prima data cand ne prindem unde se duc vacantele cand se duc.

Cristian Vasile (Igu) a folosit urmatoarele cuvinte intr-0 postare pe Facebook: ”Cel mai tare cont de Instagram”. Am cascat ochii, am dat un click, apoi inca unul. Si inca unul. N-o fi cel mai tare cont, dar in topul multor fotografi satui de clisee, cu siguranta va patrunde nestingherit.

 

@Insta_repeat are 238.000 de followeri si, asa cum sugereaza si numele, insira ca pe margele toate cate s-au mai facut si postat. Cliseul, adica, un subiect pe care noi il abordam pe-aici, dar, de obicei, cand vine vorba de publicitate

Avem, de pilda, frunza in soare. Sau sina de tren. Sau variantele de continut ”de drona”. Luati la mana contul si vedeti daca va incadrati cu postarile voastre la capitolul ”sabloane de evitat”. Si aveti grija data viitoare cand va pozati iubita din spate, tinand-o de mana, pe plaja din Eforie. #samaifacut

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related