#GLOBALiveRooftop promite trei zile de party cool alături de artiștii momentului

#GLOBALiveRooftop promite trei zile de party cool alături de artiștii momentului

Vești bune pentru cei cărola le stă gândul zi și noapte la petreceri! Global Records organizează ultimul și cel mai așteptat rooftop party al anului, #GLOBALiveRooftop, pe datele de 9, 10 și 11 octombrie, unde artiștii momentului vor cânta live. Petrecerea, realizată în parteneriat cu Radio ZU, va avea loc la Magheru One, iar accesul se va face începând cu orele 19:30. Evenimentul își propune să aducă artiștii și mai aproape de fani și să consolideze relația lor.

În prima zi, fanii au șansa să se întâlnească cu Dara, Nicoleta Nucă, Karmen și Delia; seria invitaților tari continuă în cea de-a doua zi cu Blacklist, Uddi, 5GANG, Lino Golden și Mira, iar în ultima zi, tonul petrecerii va fi dat de Mark Stam, Raluka, Vanotek, Irina Rimes și The Motans.

Cei care își doresc să ia parte la nebunia #GLOBALiveRooftop trebuie doar să lase un comentariu cu numele artistului pe care vrea să îl vadă la postarea ce anunță concursul pe contul oficial de Instagram Global Records. Participanții se pot înscrie la cel puțin o zi din cadrul evenimentului, iar înscrierile se pot face până pe 7 octombrie, ora 23:00.

Câștigătorii vor fi stabiliți de numărul de like-uri primite la comentariu, iar cele considerate valide vor fi analizate. Norocoșii care vor petrece alături de cei mai tari artiști ai momentului vor fi anunțați printr-un mesaj privat pe Instagram, pe data de 8 octombrie. Nu mai puțin de 50 de câștigători dintre cei înscriși vor fi selectați pentru fiecare zi a evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related