Nicoleta Sandu preia funcția de Head of Booking la Global Records

Nicoleta Sandu preia funcția de Head of Booking la Global Records

Global Records, casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek și Mark Stam, anunță numirea Nicoletei Sandu în funcția de Head of Booking.

Cu o experiență de 7 ani în booking, dintre care 5 ani în echipa Global Records, Nicoleta Sandu s-a ocupat de booking pentru cei mai relevanți artiști din România precum Carla’s Dreams, Antonia, Delia, The Motans, Irina Rimes, Vanotek, iar acum coordonează întreg departamentul Global Booking, care include evenimente de tip corporate, private, concerte în aer liber, cluburi și festivaluri.

"Sunt onorată și îi mulțumesc echipei Global Records pentru încrederea acordată. Timpul ne-a demonstrat că putem construi lucruri spectaculoase și de anvergură împreună și sunt sigură că o vom face și de acum încolo", a spus Nicoleta Sandu.

 

"Nicoleta Sandu este un membru valoros al echipei Global Records, așa că numirea în funcția de Head of Booking a fost un pas firesc. Suntem entuziasmați să continuăm cu proiecte frumoase pe zona de booking de îndată ce situația la nivel național și internațional o va permite.", a spus Olga Juverdeanu (General Manager Global Records).

 

În aceste vremuri delicate, în care pandemia a stopat evenimentele culturale pentru o perioadă nedeterminată, Global Records ține artiștii și fanii conectați prin concerte și acțiuni online.

"Pandemia ne-a afectat foarte mult domeniul de activitate. De când s-au interzis evenimentele, am discutat multe reprogramări de concerte atât în toamna acestui an, cât și pe parcursul anului 2021, dar au existat și anulări de concerte. Este o perioadă dificilă pentru noi toți, însă consider că ne-am adaptat rapid, am fost aproape de clienții noștri și i-am susținut. Mediul online a fost în perioada aceasta zona în care artiștii au putut fi aproape de fanii lor, deja sunt multe idei și inițiative care combină experiența online cu cea a unui concert live.", a mai spus Nicoleta.

 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente, și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related