Continuă seria festivalurilor cu un Festival de Experiențe marca ASER

Continuă seria festivalurilor cu un Festival de Experiențe marca ASER

Anul acesta, ASER s-a hotărât să îți arate ce înseamnă cu adevărat sa te bucuri de studenție. De aceea, ASERiștii cheamă toți studenții din București să ia parte la Festivalul de Experiențe. Simte emoția și entuziasmul de care vei avea parte anul acesta în ASER.

Dacă deja ți-ai pus acea întrebare în minte când ai auzit ”festival”, nu te îngrijora deoarece intrarea este gratis. Tot ce ai nevoie este buna dispoziție, chef de învățat și energie să acumulezi cât mai multe cunoștințe. Pregătește-te de momente în care distracția este la cote maxime și de experiențe care te vor dezvolta pe toate planurile.

 

Care este programul festivalului?

Prieteni, învățare personalizată, teambuilding-uri, contexte practice și multe alte oportunități te așteaptă în ASERfest. Lucrează împreună cu studenți entuziaști, descoperă domeniile care îți plac și organizează cele mai cool proiecte.

Stai fără grijă, vei trece prin toate zonele festivalului, de la cele de Marketing și PR, până la cele de HR și Sales. Cum orice festival este despre organizare și planificare, ASERiștii îți vor oferi șansa să vezi fiecare colț din backstage, dar să te și relaxezi. Și pentru că spiritul de echipă și distracția nu trebuie să lipsească din viața studentului, vei învăța ce înseamnă Cultura Organizațională. Însă pentru a avea un festival ca la carte, te vei asigura că ai toate resursele necesare în aria de Logistics&Finance. ASER s-a gândit și la cei care vor să creeze propriul lor festival, de aceea au pregătit standul de Project Management.

Ce ar fi un festival la care ai muncit fără un after party pe cinste? Petrecerile și teambuilding-urile din ASER te vor încărca cu energie pozitivă și îți vor arăta ce înseamnă studenția în adevăratul sens al cuvântului. Practic înveți, te dezvolți și acumulezi hard-skills, dar nu lași deoparte nici fun-ul, specific anilor de studenție.

 

Cum ajungi în ASERfest?

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ASER și completează formularul de înscriere până pe 14 octombrie. Tu vii cu energia, pasiunea de dezvoltare și entuziasmul, iar ei îți oferă brățara de acces. Ce zici?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related