Tu ce-i spui copilului tau cand vede o mama adolescenta?

Tu ce-i spui copilului tau cand vede o mama adolescenta?

Daca te-ai saturat de argumentatia care incepe cu ”Eu ce ii spun copilului meu cand...” si se termina cu ”homosexuali”, e bine. E normalitatea (sic). Si nu esti singur. Pentru ca daca vezi doi homosexuali pupandu-se pe strada si nu stii cum sa-ti ascunzi copilul mai repede, poate ca nu esti un parinte foarte bun. Sau foarte informat. Sau foarte dispus sa intelegi. 

Campania ”Ce-i spun copilului meu...?” de la Rise Out, un grup de initiativa dedicat comunitatii LGBT din Iasi, vrea sa le aminteasca alora care au uitat un fapt simplu: referendumul asta nu rezolva probleme, ci mai degraba serveste drept platforma pentru a le crea. Problemele copiilor (si ale adultilor) sunt cu totul altele si sunt grave. Si vechi. Si triste.

Vizualurile sunt printate si raspandite pentru a ajuta la propagarea mesajului, asa cum explica si Rise Out in postarea de mai jos. Puteti contribui si voi facand asta. Sau puteti fi observatori la vot, apropo. 

 

Intre timp, la polul opus al tolerantei, avem chestia asta de la Antena3. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related