7,9 kilograme de bicicletă premium, produsă de publicitari

7,9 kilograme de bicicletă premium, produsă de publicitari

Cunoasteti voi o industrie care sa aduca laolalta oameni mai plurivalenti si complecsi decat publicitatea? O exista, dar nu bagam mana-n foc. Povestea de azi incepe asa: doi publicitari, art+copy, au decis sa faca biciclete premium, asa ca au inceput sa faca biciclete premium. Daniel Moisa si Catalin Stanciu. Au in spate niste ani de experienta in agentii de publicitate precum Graffiti BBDO, McCann, Propaganda, MullenLowe sau Cohn & Jansen JWT.

In mod traditional, ai un produs, apoi ii cauti un nume si o pozitionare. La noi a fost invers: numele si pozitionarea, apoi produsul. Numele - Panamea - ne-a obligat sa cream o bicicleta care sa sustina numele, adica usoara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related