Cursuri Creative devine principalul furnizor de training-uri în organizarea de evenimente

Cursuri Creative devine principalul furnizor de training-uri în organizarea de evenimente

Agenția Cursuri Creative își extinde activitatea de susținere a trainingurilor în domeniul organizării de evenimente cu noi sesiuni în România și Republica Moldova. Agenția va organiza în luna noiembrie 4 cursuri de perfecționare în acest domeniu, în București, Timișoara și Chișinău devenind cel mai important furnizor de traininguri de organizare de evenimente. În acest moment, Cursuri Creative are în portofoliu 8 programe de pregătire în domeniul organizării de evenimente care se desfășoară atât online cât și offline.

Programul trainingurilor din luna noiembrie include 3 cursuri de inițiere în organizarea de evenimente, desfășurate în București (20-21 octombrie), Timișoara  (15-16 noiembrie) și Chișinău (29-30 noiembrie). Cursurile se desfășoară pe parcursul a două zile și beneficiază de acreditarea ANC de “Organizator de târguri și expoziții”. Cursul de organizator de evenimente este susținut de Cursuri Creative de 7 ani, având în portofoliu peste 50 de ediții susținute în România.

Tot în luna noiembrie, agenția aduce la București un trainer internațional în organizarea de evenimente. Pe 7 noiembrie, Kelly Freeman vine la București pentru a susține cea de-a cincea ediție a cursului de “Strategic event management”, un program avansat de organizare a evenimentelor, orientat către strategie și comunicare de afaceri. Cursul susținut de lectorul britanic beneficiază de acreditarea International School of Communication, una dintre cele mai cunoscute agenții de training cu sedii în Londra și Dubai. Cei care urmează cursurile trainerului britanic vor avea o imagine globală a organizării de evenimente și vor învăța să integreze această activitate în strategia generală de afaceri.

Pentru cei care vor să dezvolte o afacere din organizarea de evenimente private, agenția a dezvoltat un program de pregătire avansat care poate fi urmat pe o perioadă de 2 ani în cadrul International Wedding Planning Academy. Cursurile se susțin în campusul online al organizației și implică participarea constantă într-un program complex, susținut de lectori internaționali. La finalul programelor de pregătire, participanții vor avea recunoașterea internațională a diplomei oferite de International Wedding Planning Academy și vor avea cunoștințele necesare dezvoltării unei afaceri în domeniul.

 

Organizarea de evenimente este un domeniu care atrage tot mai multe persoane. Obiectivele noastre ca agenție de training sunt legate de oferirea unui număr cât mai mare de opțiuni pentru cei care vor să învețe despre acest domeniu. În acest moment suntem singurul furnizor din România care oferă un număr atât de mare de cursuri în domeniul organizării de evenimente, iar experiența noastră cu participanții la aceste programe de training ne face să dezvoltăm noi programe care să răspundă nevoilor pieței”, spune Bianca Preda (business manager în cadrul Cursuri Creative).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related