TEDxConstanta Life: How To

TEDxConstanta Life: How To

Colaboratori ce cred in idei care merita impartasite au facut posibil atat intregul eveniment, cat si un spatiu cu tehnologii inovatoare!

Personalitati, agenti ai schimbarii, entuziasti TEDx si voluntari care cred in implicarea activa si in dezvoltarea comunitatii lor - la un loc pentru o zi de networking si dialog pe tema Life: How To. Acest context, intregit si de un spatiu special de prezentare a celor mai noi tehnologii bazate pe realitate augmentata, nu ar fi fost posibil, insa, fara sprijinul unei liste lungi de sustinatori.

Spatiul de prezentare a celor mai noi tehnologii bazate pe realitate augmentata si realitate virtuala include drept expozanti:

  • Proiectul eHeritage - isi propune sa contribuie la dezvoltarea capacitatii de cercetare pentru cadrele Universitatii Transilvania incluzand cercetatori, cadre didactice si studenti doctoranzi care activeaza in domeniul patrimoniului virtual. Colaboreaza cu unul dintre cele mai importante institute de cercetare din Slovenia si cu o universitate publica din Italia care detine o pozitie unica in sistemul italian de invatamant superior in ceea ce priveste implementarea de aplicatii VR. Proiectul isi propune sa puna bazele unui centru al patrimoniului cultural virtual in Europa de Est.

 

In cadrul TEDxConstanta, echipa eHeritage va pune la dispozitie:

  • 2 telefoane Lenovo cu Google Tango cu aplicatii de realitate augmentata (printre care si aplicatia care a avut drept scop sa aduca la viata un moment creativ din viata poetului Publius Ovidius Naso)
  • 1 touch screen 130 cm Iiyama si cadru, cu o aplicatie de realitate virtuala.

 

  • Laboratorul CERVA - Laboratorul de Cercetare in Realitate Virtuala si Augmentata din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta isi focalizeaza activitatile pe mediile educationale, de formare profesionala si diseminare a culturii prin intermediul tehnologiilor realitatilor mixte, oferind beneficiarilor sai experiente de realitate virtuala si augmentata interactive si colaborative.

In cadrul evenimentului TEDxConstanta, echipa CeRVA va prezenta rezultatele celor mai recente cercetari din domeniul:

  • Aplicatiilor cu retur haptic cu aplicabilitate in medicina
  • A celor de realitate augmentata cu aplicabilitate in promovarea turismului cultural precum
  • Un experiment in domeniul aplicatiilor interactive prin tehnologii omniprezente.

 

  • Laboratorul de Inginerie Economica - Laboratorul apartine Facultatii de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima si are ca principale obiective dezvoltarea competentelor ingineresti imbinate cu gandirea managerial-economica, precum si cercetari interdisciplinare.

 

In cadrul TEDxConstanta, echipa va pune la dispozitie:

  • O imprimanta Prusa Mendel i3 - aflata in stadiul de implementare. Este folosita pentru verificarea rezultatelor proiectarii reperelor si alegerii solutiilor tehnologice in cadrul proiectelor de cercetare
  • AlyudaNeuroIntelligence – program de simulare cu ajutorul inteligenței artificiale de tip Rețele Neuronale Artificiale utilizat in mod special pentru proiecte si lucrari de cercetare.

 

TEDxConstanta este organizat de Mind Evolution & Leadership Today, prezentat de Zenith Conference & Spa Hotel si powered by NN, Business Igniter si AYG.

 

Au sustinut TEDxConstanta cu implicare deosebita: Starbucks, Miss Baker, Cora City Park, Domeniul Bogdan, Ada Kaleh, Flowers Room Bouquet si All Music.

Printre catalizatorii evenimentului, agenti ai schimbarii importanti, se numara: VIVO! Constanta - un brand IMMOFINANZ, Asociatia Impreuna Pentru Viitor Constanta, Oana Zugravu - make-up artist, Adrian Cristea - fotograf oficial al evenimentului si City Plex Constanta.

Parteneri Media: RomaniaPozitiva.ro, IQAds, TV Neptun, Smark, Evenimente Constanta.

 

Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa  Hotel, in statiunea Mamaia, si va aduce in prim-plan personalitati marcante care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovatie, performanta ori arta - toate in contextul curent.

Jocuri de cuvinte, anecdote care starnesc zambete si stare de bine, provocari, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de ameteala, oameni deosebiti si povesti frumoase.  Inovatie, miscari sociale, pasiune, multa munca, lectii invatate si idei care merita impartasite. LIFE: HOW TO, sau, cu alte cuvinte, a doua editie TEDxConstanta, la malul Marii Negre.

Conferinta TED ofera sabloanele generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale, precum si TEDxConstanta sunt organizate independent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related