Pasionații de sport din marketing și comunicare sunt așteptați la Seara YP dedicată Marketingului Sportiv

Pasionații de sport din marketing și comunicare sunt așteptați la Seara YP dedicată Marketingului Sportiv

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează Seara YP dedicată Marketingului Sportiv, miercuri, 24 octombrie 2018, de la ora 19:00, la IAA House.

Evenimentul de anul acesta își propune să pună în lumină construirea de comunități prin intermediul marketingului sportiv.

Despre marketing sportiv și comunități ne vor vorbi speakerii noștri: Iulia Niculae-Cuciurean, Marketing Manager Federația Română de Fotbal, Bogdan Nițu, General Manager Webstyler, Horia Matei, Chairman Official Liverpool Supporters Club România și Radu Restivan, Fondator 321sport.

Înscrierile se fac gratuit, completând un formular. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor.

Seara YP este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre și aduce în atenția publicului subiecte de actualitate din industria de MarComm, cu scopul de a încuraja dezbaterile, transferul de cunoaștere de la specialiști de top și urmărirea tendințelor principale din domeniu. Printre temele abordate în cadrul edițiilor anterioare se numără: trenduri în marketing politic, comunicare globală versus comunicare locală, marketing turistic, marketing pentru copii, branduri românești.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media IQads și al sponsorilor Coca-Cola și Editura Publica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related