TEDxConstanța 2018 - We are legacy! - Line-up complet

TEDxConstanța 2018 - We are legacy! - Line-up complet

Line-up-ul cu vorbitorii remarcabili de pe scena TEDxConstanta 2018 este complet. 11 oameni deosebiți vin la Constanța pe 27 Octombrie, pentru a schimba idei ce merită împărtășite. Personalități, agenți ai schimbării, entuziaști TEDx și voluntari care cred în implicarea activă în dezvoltarea comunității lor - la un loc pentru o zi de networking și dialog pe tema We are legacy!

Cei 11 vorbitori care ne vor împărtăși din experiențele lor de viață, din ceea ce au creat și construit de-a lungul timpului și ne vor spune povești deosebite sunt:

  • Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului. Mihaela Tatu iubește cuvintele și crede în redescoperirea și conservarea frumuseții limbii române. Este parte din grupul Toast Masters și moderator permanent al evenimentului Business Days. Mai mult, Mihaela Tatu dă voce personajelor din desene animate, înregistrează audio book-uri și prezintă diverse evenimente.
  • Cristina Chira - membru fondator al Asociației Arché, ONG care se ocupă cu protecția și promovarea patrimoniului. În prezent este coordonatoarea serilor de povești în Constanța, Tomis Heritage Storytelling Evenings, și membră a echipei Casino Rush care a obținut includerea Cazinoului din Constanța pe lista celor mai periclitate 7 monumente din Europa.
  • Ștefan Pălărie - membru fondator și membru al consiliului de conducere al organizației non-profit „Școala de Valori”. Pasionat de educație, voluntar și contribuitor la organizațiile internaționale non-profit – AIESEC și Junior Chamber International, Ștefan are experiență impresionantă în domeniul relațiilor cu clienții multinaționali – Procter & Gamble și IBM Romania, cât și în Training & HR Consulting – peste 15 ani de muncă.
  • Adelina Toncean - inițiator al programului "Niciun copil singur în spital". Cu abilități avansate de gândire strategică și capacitate antreprenorială sporită, a construit un portofoliu solid de realizări în diferite domenii de expertiză: PR, afaceri publice, afaceri guvernamentale, mass-media, comunicare, finanțe, vânzări, management și instruire. S-a implicat continuu în muncă și acțiuni pentru comunitate: „Dați Aripi” România – dedicat copiilor diagnosticați cu cancer; Carmen Silva – dedicat persoanelor cu dizabilități și handicap neuro-motor; „Let’s do it, România”, etc.
  • Simona Adam - manager de comunități, pasionată de bună guvernare și incluziune socială. De la 19 ani, Simona a lucrat în mediul bancar, dar și pentru Microsoft România, unde a coordonat programele dedicate mediului academic. A fost director de cabinet al secretarului de stat Valeriu Nicolae, în cadrul Cabinetului Cioloș, fiind și co-autor al Pachetului Integrat pentru Combaterea Sărăciei. Din 2017, după o bursă în Statele Unite a Departamentului de Stat American, pune umărul la crearea și consolidarea Platformei România 100 și a comunităților locale civice RO100.
  • Oana Țoiu - antreprenor social. Oana a gestionat incluziunea socială și antreprenoriatul social ca secretar de stat în Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în Guvernul Dacian Cioloș. Înainte de a servi în mediul public, a lucrat în mediul ONG și în mediul privat ca antreprenor, iar una dintre afacerile sociale la care a pus umărul, Mesteshukar ButiQ – o rețea de producători meșteșugari de etnie romă și designeri internaționali, a fost premiat în 2013 de Comisia Europeană ca una dintre cele 10 idei de inovare socială de includere în muncă din Uniunea Europeană.
  • Vlad Tăușance - designer, facilitator și antrenor în creativitatea și inovație aplicată. Are peste 12 ani de experiență în jurnalism ca freelancer, inclusiv conținut pentru proiecte online. Are articole publicate în Esquire, Cosmopolitan și GQ. În prezent, scrie în calitate de cronicar pentru Cosmopolitan România.
  • Victor Rotariu - creator Avantgarde Savage, un model radical nou despre mintea umană pentru a putea crea vieți mai bune, mai libere.
  • Claudiu Butacu - președintele Asociației Solar Decatlon București. Reprezentant al României în cadrul World Energy Council, ales în TOP 100 Future Energy Leaders. Este cofondator la energiaTa.org, un proiect ce vizează facilitarea obținerii de autorizații de către micii producători de energie. Lucrează în echipa de realizare a strategiei energetice naționale privind regimul rezidențial, iar în ultimii trei ani a contribuit la realizarea proiectului EFdeN, ce a presupus construcția unei case solare cât mai eficientă și independentă energetic.
  • Aylin Cadîr - cântăreață și actriță română de origine turcă, născută în Constanța. S-a remarcat pe scenă în anul 2002, în cadrul concursului „Alege Asia“, în urma căruia a înființat formația Pops. Ulterior, a jucat în mai multe seriale TV și piese de teatru.
  • Iulian Angheluță - fondatorul Asociației Free Miorița. Contribuie la proiectul Lumină pentru România, o campanie prin care descoperă zonele defavorizate și aduce lumină în casele celor care nu au curent electric. De-a lungul timpului, s-a implicat în tot felul de acțiuni sociale, de ecologizare, sau reîmpădurire a unor zone sensibile.

Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa  Hotel, în stațiunea Mamaia, și va aduce în prim-plan personalități marcante care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovație, performanță ori artă - toate în contextul curent.

Un plus de valoare pe care îl aduce TEDxConstanta anul acesta este TEDxLab, concretizat într-un spațiu dedicat științei si tehnologiei. Muzeul Memoriei, roboței, oameni recunoscuți internațional pentru aportul lor în domeniu, imprimante 3D. Toate aceste tehnologii inovatoare își propun să întrerupă mediile educaționale și de formare profesională și să lase în urmă o bază solidă pentru progres. 

Jocuri de cuvinte, anecdote care stârnesc zâmbete și stare de bine. Provocări, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de amețeală, oameni deosebiți și povești frumoase.  Inovație, mișcări sociale, pasiune. Ce-a fost, ce-am învățat și ce lăsăm în urmă. 

We are legacy! creionat în idei care merită împărtășite. TEDxConstanța 2018. La malul Mării Negre.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului.

Conferința TED oferă șabloanele generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale, precum și TEDxConstanta sunt organizate independent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related