TEDxBucharest sărbătorește 10 ani cu o ediție specială: pe parcursul a două zile vin peste 20 de speakeri din România, Europa, SUA și Canada

TEDxBucharest sărbătorește 10 ani cu o ediție specială: pe parcursul a două zile vin peste 20 de speakeri din România, Europa, SUA și Canada

Ediția de anul acesta a TEDxBucharest va aborda tema « Crossing Boundaries » și va avea loc pe 30 noiembrie - 1 decembrie 2018, la Auditorium Pallady. Evenimentul celebrează 10 ani de existență a TEDxBucharest, fiind dublu motiv de sărbătoare: o ediție specială care sa va desfășura pe parcursul a doua zile chiar în perioada care marchează centenarul.

 

Peste 20 de invitați vin să-și spună povestea la TEDxBucharest

Vorbitorii de anul acesta își vor concentra prezentările pe momentele în care au reușit să-și depășească barierele, vor vorbi despre cum s-au motivat și ce i-a ajutat să-și urmeze visul. Cei 20 de invitați sunt din domenii total diferite: de la psihologie, robotică, antreprenoriat, schimbare socială, armată, chiar și primul om care se antrenează să ajungă pe Marte.

Să fii inventator la doar 10 ani, înseamnă să-ți depășești barierele; să te antrenezi să ajungi astronaut pe Marte știind că poate nu o să te mai întorci acasă, înseamnă să renunți la multe, dar mai ales să-ți depășești barierele; să încerci să menții pacea în Sudan, înseamnă să-ți depășești limitele. Ne-am dorit ca prin această ediție aniversară să le oferim participanților acces la povești puternice, care să-i motiveze să-și depășească limitele zilnice și poate să înceapă proiectul la care au visat de mult timp sau să ia decizia pe care o tot amână.” , a declarat Andrei Dinu, organizator al evenimentului.

Printre vorbitorii care vor împărtăși idei, se regăsesc:

  • Ian Bradbury, fost militar în Canadian Forces și fondator al « The 1st New Allied Expeditionary Force»;
  • Laura Diana Raetchi, Political Affairs Officer la Department of Peacekeeping Operations at United Nations;
  • Tammy Nelson, Sexologist Certificat, Terapeut de Cuplu, Profesor ;
  • Alyssa Carson, Astronaut în pregătire, Fondatoare a The Blueberry Foundation;
  • Nadya Zhexembayeva, Chief Reinvention Officer;
  • Andrei Tudor, Tânăr inventator în vârstă de 10 ani.

 

TEDxBucharest, o experiență începând cu spațiul creativ

Auditorium Pallady a mai găzduit TEDxBucharest de trei ori în ultimii ani, devenind astfel locul în care participanții au plâns, au râs și au plecat cu idei noi. Locul este amenajat în stil amfiteatru, astfel că fiecare dintre cei peste 800 de participanți se vor bucura de eveniment la adevăratul lui nivel. Timp de două zile ei vor avea ocazia să asculte discursurile inspiraționale și informative ale celor 20 de invitați. Experiența va fi completă datorită interacțiuni cu instalații artistice și digitale, inovații și alte experiențe menite să încurajeze networkingul.

Nu vor lipsi nici zonele speciale de întâlniri cu invitații și multe alte elemente pregătite de către organizatori, menite să ducă experiența participantului dincolo de granițele unui eveniment clasic.

 

Biletele au preț special până la finalul lunii octombrie

Biletul include accesul pentru cele două zile ale evenimentului, iar până pe 31.10.2018 costă doar 150 Euro. Prețul biletului include cele 20 de momente, pauzele de cafea și prânzul în cele două zile și în plus un cadou din partea echipei. Mai sunt disponibile și o serie de reduceri pentru grupuri. Ultimele 4 ediții au fost sold-out.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related