Un fel de Pokemon Go, dar cu Iisus in loc de pokemoni

Un fel de Pokemon Go, dar cu Iisus in loc de pokemoni

Pokemon Go a fost un adevarat fenomen cand a aparut pe piata; insa nu a durat foarte mult entuziasmul acelor early adopters. Tin minte ca aveam prieteni cu copiii dupa ei care alergau prin Tunari si Otopeni dupa maimutoii aia. Am vanat si eu unul stand in balcon. Apoi, mi-am cam pierdut interesaul, pentru ca era nevoie sa iesi din casa. Ehe, vremuri.

Iar daca aplicatia a fost dezinstalata deja de destui si nu prea s-a mai auzit de multimi intregi de cetateni blocand intersectiile pentru un pokemon rar, ei bine, altii abia acum incep. Cica Vaticanul si-a dezvoltat propria aplicatie asemanatoare. Numai ca, in loc sa alergi ca bezmeticul dupa pokemoni, alergi ca bezmeticul dupa Domnul Nostru Iisus Hristos. Ati citit bine, nu luam numele Domnului in desert (decat daca ne duce aplicatia acolo)

Conform Business Insider, smecheria e sa iti faci o echipa de evanghelizare, iar impreuna cu aceasta sa-l urmariti pe Iisus. Iar apoi, sa faci si ocazionala rugaciune. Suna absolut demential si trebuie neaparat sa ne-o downloadam.

Players have to keep track of their avatars' nutrition, hydration and "prayer count" by collecting special objects, saying prayers for the sick in hospitals and going into a church whenever they pass one.

Daca vedeti, de maine incolo, femei in varsta alergand cu telefonul in mana pe la moaste, sa stiti ca n-au luat-o razna - Isus e acolo!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related