SKECHERS a lansat Street Collection by Camila Cabello în România printr-un eveniment semnat de agenția Oxygen

SKECHERS a lansat Street Collection by Camila Cabello în România printr-un eveniment semnat de agenția Oxygen

SKECHERS Street Collection, în colaborare cu artista Camila Cabello, a fost lansată alături de reprezentante din mediul online, într-o atmosferă veselă și plină de culoare, pe ritmuri latino-americane, în cadrul unui eveniment semnat de agenția Oxygen.

Noua colecție include pantofi sport în combinații de culori îndrăznețe: alb și auriu, pantofi strălucitori negri sau roz, pantofi albi sau negri cu accente multicolore strălucitoare. Cunoscuți pentru stil și confort, pantofii din noua colecție sunt inspirați de energia și naturalețea vedetei cu renume internațional, Camila Cabello. Fiecare pereche de pantofi semnată de artista cubaneză poartă amprenta personalității ei.                                                      

        

“Grație încrederii și personalității sale unice, Camila reprezintă o imagine puternică a brandului nostru la nivel global, astfel că suntem încântați că ea este cea care ne va face cunoscute valorile în rândul tinerilor”, a afirmat Michael Greenberg (președinte SKECHERS).

 

Din portofoliul actual al ambasadorilor SKECHERS la nivel internațional fac parte artistul Meghan Trainor, actorul Rob Lowe, modelul și actrița Kelly Brook, personalitatea TV Brooke Burke-Charvet și legende atletice precum David Ortiz, Joe Montana, Sugar Ray Leonard și Howie Long, alături de atleți de elită pentru divizia de pantofi sport de performanță SKECHERS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related