Garanti BBVA România și Oxygen extind parteneriatul pentru servicii integrate de comunicare

Garanti BBVA România și Oxygen extind parteneriatul pentru servicii integrate de comunicare
Virginia Oțel, Corporate Communication Director Garanti BBVA Romania/ Adina Trandaf, Managing Director Oxygen

Grupul financiar Garanti BBVA România își extinde parteneriatul cu agenția independentă de comunicare Oxygen, în urma unui proces de selecție, organizat la începutul anului, pentru servicii integrate de comunicare – ATL, BTL, PR, Social Media & comunicare internă.

În cei peste 13 ani de parteneriat cu Oxygen, am dezvoltat împreună proiecte integrate, care au acoperit nevoi diverse de comunicare. Acum, într-un moment care marchează aniversarea a 25 de ani de prezență pe piața locală pentru grup, am decis să lucrăm cu echipa extinsă a Oxygen, care are atât viziunea și creativitatea necesare, cât și înțelegerea brandului consolidată în decursul a peste un deceniu de colaborare, ce vor fi instrumentale în integrarea și armonizarea comunicării corporate cu cea de consumator”, a declarat Virginia Oțel, Corporate Communication Director Garanti BBVA Romania.

Colaborăm cu Garanti BBVA de peste 13 ani, fiind un client alături de care am evoluat împreună. Odată cu extinderea colaborării pentru servicii de ATL, am reîntregit povestea unui parteneriat de succes și, totodată, ne permite să dezvoltăm împreună campanii integrate de comunicare. Rezultatul ne bucură cu atât mai mult cu cât 2023 este un an aniversar atât pentru Garanti BBVA – care împlinește 25 de ani pe piața din România, cât și pentru Oxygen, care aniversează 15 ani de activitate”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Grupul Garanti BBVA Romȃnia aniversează anul acesta 25 de ani de activitate și reunește Garanti BBVA, Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum. Grupul este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, Enel, Arctic, Farmec, Baneasa Shopping City, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Garanti BBVA, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Sony Pictures AXN, Skechers, UNIQA și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related