Episod nou din serialul Micutzu: "Cu telefoanele de pamant"

Episod nou din serialul Micutzu: "Cu telefoanele de pamant"

Ne-am obisnuit: pe orice pune mana Micutzu, se transforma fie in ditai nota de plata la restaurant, fie intr-un spot care devine viral. Avem astazi cea de-a doua varianta. CatMobile ("atat s-a putut"), un magazin despre care acum auziti prima data, l-a invitat pe Micutzu sa dea cu toate telefoanele de pamant, ca sa iasa ceva frumos si ilustrativ pentru portofoliul lor de produse.

Si a iesit, am ras. Si noi, si jumatate de internet; urmeaza cealalta. Habar n-aveam ca exista atatea lucruri nasoale de care te poate salva o husa. Din fericire, in cele 100 de secunde produse alaturi de Sector7, bully-ul Cosmin Nedelcu ni le releva pe toate:

Cam pe aceleasi principii s-a intamplat, probabil, si spotul Viva Credit, acum o vreme. Ba chiar mai inainte de asta, cand Micutzu si-a facut ucenicia in materie de distrus si reparat laptopuri.

Intr-adevar, era clar inca din secunda unu, cand a dat buna ziua in treningul ala adidas, ca lipsa de finete a protagonistului va duce la o reclama buna. Micutzu a jucat rolul ghinionului intr-un spot care se numeste chiar asa: ”Nu stii cand te loveste ghinionul”. Tot ce stii este cand te loveste Black Friday-ul, zi in care este de preferat sa stai ascuns.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related