Ela Crăciun continuă colaborarea cu Itsy Bitsy FM prin lansarea unei noi rubrici

Ela Crăciun continuă colaborarea cu Itsy Bitsy FM prin lansarea unei noi rubrici

Ela Crăciun, autoarea celui mai citit blog de parenting din România, continuă colaborarea cu  Itsy Bitsy FM, prin lansarea unei noi rubrici, “Jurnal de bebe”.  În fiecare marți și vineri, de la ora 9.30, Ela va intra în direct cu Marius Constantinescu la emisiunea “Happy Music” pentru a povesti care sunt provocările unei mame de nou născut. Autoarea blogului elacraciun.ro va continua povestea sarcinii pe care a împărtășit-o cu ascultătorii Itsy Bitsy timp de jumătate de an, în perioada în care a fost însărcinată cu cel de-al treilea copil.

 

Nașterea este un moment emoționant pentru toate mamele, indiferent dacă ești la primul copil sau la al treilea, ca mine. De aceea am ales să împărtășesc experiențele pe care eu le am în această perioadă cu ascultătorii radioului. În cadrul acestei rubrici vom trece emoțiile și informațiile venite de pe internet prin filtrul medicilor specialiști, care ne vor ajuta să avem soluțiile corecte pentru problemele care apar în relația părinte-nou născut. Sunt mama pentru a treia oară dar acest lucru nu înseamnă că experiențele sunt aceleași. Multe dintre lucrurile pe care le știam s-au schimbat și mă bucur că voi avea ocazia să împărtășesc noile mele experiențe și ascultătorilor Itsy Bitsy”, spune Ela Crăciun.

 

Rubrica “Jurnal de bebe” se dorește a fi un reper pentru mamele care caută opinii documentate în ceea ce privește creșterea unui bebeluș și va pune în discuție statutul de femeie al proaspetei mămici. Ela va aborda teme precum alăptarea, nutriția bebelușului, dar și cum îți poți recăpăta silueta după o sarcină. Timpul liber al mamei după ce a născut, oboseala sau posibilele anxietăți și depresii vor face subiectul discuțiilor pe care bloggerul le va avea cu specialiști și apoi cu ascultătorii radioului.

Rubrica va începe din 30 noiembrie în cadrul emisiunii Happy Music cu Marius Constantinescu, iar subiectele care vor fi abordate sunt venite chiar de la cititoarele blogului elacraciun.ro și de pe grupul de Facebook/Mămici și copii fericiți al cărui administrator este chiar Ela.

Rubrica "Jurnal de bebe" vine ca o continuare firească a rubricii "Jurnal de sarcina" de la Itsy Bitsy FM, prin care Ela a împărtășit emoții și evenimente din perioda sarcinii cu ascultatorii radio, dar și un premiu de 1000 euro din partea Itsy Bitsy FM. Ascultatoarea care l-a castigat a estimat corect greutatea bebelușului Elei și s-a bucurat în direct la radio.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related