Ela Crăciun, bloggerul cu un milion de minute vizualizate în Youtube într-o lună

Ela Crăciun, bloggerul cu un milion de minute vizualizate în Youtube într-o lună

Vedeta de televiziune și autoarea blogului de parenting și lifestyle, Ela Crăciun, atinge un nou record personal în bloggosfera de parenting: un milion de minute vizualizate pe canalul ei de Youtube. Este pentru a doua oară când bloggerul anunță depășirea unui record de audiență, după ce, în urmă cu un an, a devenit primul blogger de parenting cu un milion de cititori pe lună.

Autoarea blogului elacraciun.ro folosește des video-urile pentru a comunica cu publicul său, fapt care a dus la o creștere organică a canalului său de Youtube la peste 20,000 de abonați. Printre cele mai vizualizate video-uri au fost cele care au ca subiect alegerea rechizitelor pentru întoarcerea la școală sau modul în care se pot alege cadourile de sărbători, depășind 400.000 de vizualizări.

 

„Ceea ce cred că mă definește în activitatea mea pe Youtube este calitatea video-urilor postate. Sunt, în primul rând, om de televiziune și lecția pe care am învățat-o în cei peste 10 ani de jurnalism video este că respectul față de persoanele care te privesc se câștigă dacă produsul media este de calitate. Nu filmez niciodată cu telefonul, nu fac compromisuri de calitate și sunt mereu atentă la detaliile care fac un video interesant pentru cei care își iau din timp pentru a viziona un video”, spune Ela Crăciun despre activitatea sa în Youtube.

 

Canalul vedetei are peste 150 de video-uri structurate în mai multe categorii, #supermom, #jurnaldesarcina, #diy, #health și #cooking. În cele mai multe video-uri, Ela filmează alături de fiica ei Alesia și de fiul ei Alex, care sunt prezențe constante în materialele sale.

În curând Ela va deveni mamă pentru a treia oară iar acest lucru i-a oferit prilejul de a documenta fiecare eveniment din sarcină într-o nouă rubrică intitulată #jurnaldesarcină. Mai mult, vedeta susține de peste 4 luni o rubrică cu același nume la radio Itsy Bitsy. Video-urile din această rubrică sunt menite să explice transformările unei femei în timpul sarcinii și să ofere sfaturi medicale acelora care au nevoie de ele. În curând, bloggerul va susține pe canalul său de Youtube și  o campanie care militează pentru nașterea naturală.

Youtube a devenit pentru mine o altă formă de a vorbi cu cititorii mei. Este mai simplu și mai expresiv să comunicăm în acest fel, iar eu mă bucur că și cei cărora mă adresez au simțit acest lucru și contribuie la creșterea comunității noastre cu fiecare minut vizualizat”, mărturisește Ela.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated