Reserved și revista britanică Vogue au semnat o colecție exclusivistă

Reserved și revista britanică Vogue au semnat o colecție exclusivistă

Spațiul RESERVED a fost neîncăpător săptămâna trecută când s-a lansat colecția RESERVED X Vogue - o colecție capsulă unică, creată în colaborare cu redactorii Vogue Marea Britanie, Dena Giannini și Holly Roberts. Este prima colaborare de acest fel realizată de faimoasa revistă.

Ambasadoarele campaniei în România - Alexandra Calafeteanu, fashion stylist, The Fabulous Muses, Diana Enciu & Alina Tanasă – alături de numeroși bloggeri de modă și lifestyle, fashion editori și jurnaliști, au putut proba, în premieră, piesele vestimentare strălucitoare din mult așteptata colecție. 

Photo credits: Alex Damian

 

„Dacă revista Vogue nu a ajuns încă în România, ne bucurăm să o aducem noi sub forma colaborării în exclusivitate cu brandul RESERVED, pentru colecția RESERVED x VOGUE. O astfel de ocazie specială a avut nevoie de un eveniment de lansare pe măsură – glamorous, premium, strălucitor. Fiind o colecție inspirată din stilul anilor ’70, set up-ul, dar și celelalte aspecte ale organizării evenimentului au reflectat caracteristicile acestei perioade.

Invitația, photo corner-ul special creat pentru fotografii în formate de social media, baloanele strălucitoare, post card-urile cu imagini de mood din colecție, catering-ul inedit, muzica antrenantă a DJ-ului au contribuit la succesul acestui eveniment exclusivist. Colaborările speciale cu ambasadorii campaniei în România, The Fabulous Muses și Alexandra Calafeteanu, au adus la viață colecția și au inspirat clienții să își aleagă cele mai potrivite ținute RESERVED x VOGUE pentru petrecerile lunii decembrie”, a declarat Diana Caliniuc Ionescu (PR Manager RANEVENTS).

Photo credits: Alex Damian

Această ediție fabuloasă de iarnă canalizează strălucirea dinamică a clubului Studio 54 într-o selecție de zece piese special concepute, gata să vă transporte în orice clipă de la cocktailuri direct pe ringul de dans. Indiferent dacă alegeți pantalonii eleganți cu talie înaltă cu sacoul de costum tip smoching sau o rochie de catifea, cu decolteu la spate - pregătiți-vă să uimiți.

Vedetele și influențatorii au purtat item-urile preferate și au încercat diverse ținute inspirate din spiritul anilor ‘70. Diana Enciu a arătat spectaculos într-un deux-piece cu motive animaliere, Alexandra Calafeteanu a strălucit într-o ținută all black cu accente aurii, satinate, Maria Andreea a ieșit în evidență cu o rochie argintie. Însă vedeta de necontestat a serii a fost poșeta lucioasă asortată fiecărei ținute de către invitatele prezente.

Photo credits: Alex Damian

Reserved X Vogue a fost lansată în ediția britanică a revistei Vogue din luna ianuarie, disponibilă pe piață începând cu 7 decembrie, și, simultan, clienților RESERVED în magazinul din Londra de pe Oxford Street și la nivel internațional pe Reserved.com.

În România, colecția poate fi găsită în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni, București și online pe reserved.com/ro/ro.

 

British Vogue reprezintă Biblia Modei, de necontestat, de peste 100 de ani. Sub conducerea editorului șef Edward Enninful, British Vogue a sărbătorit diversitatea în toate formele ei, indiferent de rasă, sexualitate, vârstă și context social. British Vogue reprezintă lumea în care trăim, inspirându-i în același timp cu pasiune pe cititorii din Marea Britanie și din întreaga lume. British Vogue rămâne barometrul cultural care plasează moda în contextul lumii întregi – felul în care ne îmbrăcăm, ne distrăm, ce mâncăm, ce ascultăm, ce urmărim; cine ne conduce, ne bucură și ne inspiră. De la începuturile sale până în prezent, trei principii centrale au diferențiat British Vogue: promisiunea geniului vizual, investiția în storytelling și atenția editorială selectivă și optimistă. British Vogue are un tiraj, tipărit și digital, de 192,112 (ABC ianuarie-iunie 2018); un numar de 1,906,000 de cititori (PAMCO aprilie2017- martie2018); și 2.971.090 utilizatori unici pe website, cu Vogue Video inclusiv (Google Analytics iulie-sept 2018). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related