Monte Banato a lansat pastele pentru desert

Monte Banato a lansat pastele pentru desert

Monte Banato, lider al pastelor făinoase cu ou din România (conform Nielsen) vine cu un nou concept unic în țara noastră: pastele pentru desert, create dintr-un mix special de ingrediente, cu trei forme ideale pentru un desert gustos: bucle, melcișori și cerculețe. Datorită ingredientelor calitative și a prețurilor accesibile, brandul s-a clasat rapid în topul preferințelor consumatorilor din țară. 

Noile sortimente au apărut datorită popularității pe care deserturile cu paste o au în România și a dorinței de a o duce mai departe. Primele paste special create pentru desert sunt realizate dintr-un mix inedit de ingrediente care păstrează aceleași valori nutritive și au trei forme perfecte pentru toate rețetele de paste dulci - bucle, cerculețe și melcișori.

Campania de promovare a noilor sortimente se numește „Gustul momentelor dulci” și este semnată de Hueman Advertising. Aceasta pune mai mult accentul pe sentimente, fiind o incursiune prin amintirile din copilărie. Scopul campaniei este de a reaminti publicului de momentele frumoase din copilărie, în care bunicile ne răsfățau cu rețete de paste dulci, dar și de a duce mai departe aceasta tradiție și de a o readuce în actualitate.

 

"Ne amintim cu drag de vremea când eram copii și eram răsfățați de bunicile noastre cu deserturi din paste, iar mai târziu, la rândul nostru, pregătim deserturi pentru copiii noștri. Este o tradițiecare merită valorificată și transmisă mai departe generațiilor viitoare", spune Margareta Vieriu (Marketing Manager PANGRAM SA România).

 

În acest sens, Monte Banato începe o serie de video-uri cu rețete inedite de paste pentru desert, puțin reinterpretate. Pe lângă clasicele preparate cu lapte, scorțișoară sau nucă, publicul face cunoștință cu noi combinații interesante și aromate de ingrediente.

Mai mult decât atât, Monte Banato își răsplătește fanii cu o mulțime de pachete delicioase, perfecte pentru a pregăti un desert ca la carte. „Câștigă momente dulci”se desfășoară pe pagina de Instagram Monte Banato până pe 20 decembrie 2018. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related